Βέροια: Έκρυβε πάνω από ένα κιλό κάνναβης στο σπίτι του

Βέροια: Έκρυβε πάνω από ένα κιλό κάνναβης στο σπίτι του

Για τον άνδρα που σνελήφθη υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί σημαντικές ποσότητες κάνναβης σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας

Veroia-kannabi
Με επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας άνδρας για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί σημαντικές ποσότητες κάνναβης σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας.

Πράγματι, στην κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους 1,9 γραμμαρίου και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν μετρητά ύψους 740 ευρώ από τις παράνομες δοσοληψίες του και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, μέσα στο οποίο βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη με κάνναβη
Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. εντοπίστηκε στη Λευκάδα και συνελήφθη ένας Έλληνας, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς στην κατοχή του και στην κατοικία του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 163,8 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί έναν τρίφτη κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που του άσκησε κακουργηματική δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Έξαλλη με αεροπορική - «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή» - Τι απαντούν από την εταιρεία

Νάιτζελ Φάρατζ: «Το Brexit έχει αποτύχει»

Τα ορφανά ελληνόπουλα του 1821 που διέπρεψαν στις ΗΠΑ

----------------------------------------------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης