Λαμία: Βρήκαν οπλοστάσιο στο σπίτι νεαρού

Λαμία: Βρήκαν οπλοστάσιο στο σπίτι νεαρού

Ο νεαρός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια που ερευνά για ποιο λόγο είχε τόσα όπλα και πώς βρέθηκαν στα χέρια του

Lamia-oplostasio2
Σίγουρα δεν περίμεναν αυτά που θα αντίκριζαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 22χρονου, τον οποίο είχαν συλλάβει νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άγιο Κωνσταντίνο, επειδή οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να διαθέτει δίπλωμα.

Όμως, βρέθηκαν μπροστά σε ένα οπλοστάσιο που περιλάμβανε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και κιβώτιο μεταφοράς, δυο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, τέσσερις σπάθες, ένα γεμιστήρα, ένα μεταλλικό δίποδο πολεμικού τυφεκίου, φυσίγγια και κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ένα ξύλινο ρόπαλο μήκους 86 εκατοστών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.

Lamia-oplostasio


Ο νεαρός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια που ερευνά για ποιο λόγο είχε τόσα όπλα και πώς βρέθηκαν στα χέρια του, ενώ το πιστόλι εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Στη συνέχεια, ο 22χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κυκλοφορούσε με κλομπ στο Λαγανά
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο, οι αστυνομικοί βρήκαν παράνομο οπλισμό στην κατοχή ενός Έλληνα που εντοπίστηκε στην τουριστική περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο. Ο συγκεκριμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή. Τα ξημερώματα της Παρασκευής είχε συλληφθεί στην περιοχή ένας 44χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στο τσαντάκι μέσης που είχε μαζί του βρέθηκε ένα πιστόλι διαμετρήματος των 7,62 mm με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα.

Ειδήσεις σήμερα:


Ζέτα Μακρυπούλια: Έξαλλη με αεροπορική - «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι στη Σάμο αυτή τη στιγμή» - Τι απαντούν από την εταιρεία

Νάιτζελ Φάρατζ: «Το Brexit έχει αποτύχει»

Τα ορφανά ελληνόπουλα του 1821 που διέπρεψαν στις ΗΠΑ

----------------------------------------------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης