Στο μπαλκόνι του έστησε φυτώριο κάνναβης στη Μεσσήνη

Στο μπαλκόνι του έστησε φυτώριο κάνναβης στη Μεσσήνη

Ο 57χρονος καλλιεργούσε μέσα σε μεγάλες πλαστικές γλάστρες 12 νεαρά δενδρύλλια, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Messinia-xasisodentra
Μόνο... καλλωπιστική δεν ήταν η πρασινάδα με την οποία είχε στολίσει το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Μεσσήνη ένας 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας που έφτασαν εκεί ακολουθώντας πληροφορίες.

Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του, διαπιστώθηκε ότι στο μπαλκόνι του είχε στήσει φυτώριο για την παραγωγή κάνναβης και καλλιεργούσε μέσα σε μεγάλες πλαστικές γλάστρες 12 νεαρά δενδρύλλια ύψους ως 50 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ο 57χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών και κρατείται για να απολογηθεί στον ανακριτή.

Είχαν χασισόδεντρα και κάνναβη

Δυο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν στην κατοικία τους σε περιοχή του Δήμου Σητείας βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης και 86 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που κατασχέθηκαν μαζί με 900 ευρώ και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Αιφνιδιαστική έρευνα έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην κατοικία ενός 46χρονου Έλληνα στην Κω και του πέρασαν χειροπέδες, το πρωί της Δευτέρας, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια ύψους ως 1,20 μέτρου, ενώ βρέθηκαν και 38,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Τα φυτά ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με την ποσότητα της κάνναβης και σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.






Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των επιχειρήσεων προανήγγειλε η Τσαπανίδου - Δείτε βίντεο

Παραστατίδης: Θα ενισχύσουμε τους άμεσους φόρους, όπως ΕΝΦΙΑ και γονικής κληρονομιάς γιατί είναι για τους έχοντες

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης