Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με πάνω από δυόμισι κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με πάνω από δυόμισι κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν σε οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Καβάλα

kavala
Τίτλους τέλους έριξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην δράση ενός κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Καβάλα, όπου συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και κατασχέθηκαν δυο κιλά και 698,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 125,51 γραμμάρια κοκαΐνης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά έναν από τους δράστες να συναντά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης τον δεύτερο συνεργό του, από το αυτοκίνητο του οποίου παρέλαβε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 62 γραμμαρίων και τις έκρυψε στο δικό του Ι.Χ. αυτοκίνητο. Αμέσως τους ακινητοποίησαν, τους συνέλαβαν και μαζί με την κάνναβη βρήκαν και δύο συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες σε σπίτια που διατηρούσαν οι δράστες και στα διαμερίσματα των άλλων δύο συνεργών τους, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Σε αυτά, βρήκαν ένα πλήρες σύστημα για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου σε θάλαμο με ανακλαστήρες, λάμπες πυρακτώσεως, μετασχηματιστές, σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτες, αφυγραντήρες και πτυσσόμενο δίχτυ αποξήρανσης, όπου οι δράστες καλλιεργούσαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν άλλες 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 636,4 γραμμαρίων, επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 123,93 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών και 1.300 ευρώ. Σε βάρος των τεσσάρων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο και φωτογραφίες: 8.000 άτομα σε πάρτι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

57 παραλίες της Ελλάδας που θυμίζουν επίγειο παράδεισο

Η ομολογία του 42χρονου «χασάπη της Βαρβακείου»: «Της άρπαξα το μαχαίρι και άρχισα να την καρφώνω»

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης