Μια συνάντηση γεμάτη χαμόγελα και παιδικό ενθουσιασμό, στους Φούρνους Ικαρίας

Μια συνάντηση γεμάτη χαμόγελα και παιδικό ενθουσιασμό, στους Φούρνους Ικαρίας

Η Stoiximan, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Σύμπλευση, ταξίδεψε στο ακριτικό νησί και χάρισε στα παιδιά τα εφόδια ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους

fournoi1
Είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ο λόγος για τη Stoiximan, που με επίκεντρο την τεχνολογία αιχμής και τον υπεύθυνο στοιχηματισμό έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα χορηγιών για την υποστήριξη ποικίλων αθλημάτων από επαγγελματικές ομάδες έως και Ολυμπιονίκες. Ταυτόχρονα, η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της από την αρχή της λειτουργίας της. Με άξονα τον άνθρωπο, η εταιρεία προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες στους εργαζόμενούς της να γίνουν και εκείνοι ενεργοί συμμέτοχοι στο εταιρικό κοινωνικό έργο.

Το 2017 η Stoiximan δημιούργησε το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες», στηρίζοντας όλους τους γενναίους ανθρώπους που κρατάνε δυνατή την Ελλάδα στις πιο ακριτικές και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, που καταφέρνουν, παρά τις δυσκολίες, να φωτίζουν το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τα ίδια τα παιδιά.
4__5_

Πρόσφατα, η Stoiximan ολοκλήρωσε μια ακόμα δράση του προγράμματος «Μικροί Ήρωες για την Ελλάδα». Έτσι, για πέμπτη συνεχή χρονιά, ταξίδεψε με την ΜΚΟ Σύμπλευση και μια ομάδα εθελοντών γιατρών στα ακριτικά νησιά για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, και να εγκαινιάσει ακόμα ένα μεγάλο έργο υποδομής.
1__9__-_Copy
Κλείσιμο

6_-_Copy

O Πάνος Κωνσταντόπουλος, αντιπρόεδρος της Stoiximan μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη (γνωστό και ως 3D), που είναι και ambassador του προγράμματος «Μικροί Ήρωες», ταξίδεψαν στους Φούρνους Ικαρίας, με στόχο τα εγκαίνια του νέου πολυγηπέδου που χορήγησε η Stoiximan στο νησί. Ακόμη ένα σημαντικό έργο είναι και η νέα επίστρωση στο προαύλιο του σχολείου, με στόχο την ασφαλέστερη απασχόληση των παιδιών που μένουν εκεί.

Οι μαθητές των Φούρνων Ικαρίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το σπουδαίο έλληνα αθλητή, αλλά και να εγκαινιάσουν το γήπεδο παίζοντας μπάσκετ μαζί του. Ταυτόχρονα, οι εκπρόσωποι της Stoiximan συμμετείχαν στα ιατρεία που στήνει σε κάθε της επίσκεψη η Σύμπλευση, παρέχοντας δωρεάν ιατρικούς ελέγχους στους κατοίκους των νησιών που επισκέπτεται.
5__1_

Δεν είναι η πρώτη σημαντική χορηγία των Μικρών Ηρώων σε νησιά που το έχουν ανάγκη. Οι δωρεές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ανάπλαση γηπέδου μπάσκετ για τους Λειψούς, εγκατάσταση Pillars για το λιμάνι της Ηρακλειάς ώστε να τονώσουν τον τουρισμό στο νησί και ανακατασκευή γηπέδου μπάσκετ για τη Σίκινο και την Κάσο.

Μέχρι τώρα, περισσότεροι από 45.000 μαθητές σε όλη την Ελλάδα έχουν ωφεληθεί από το πρόγραμμα, ενώ περισσότεροι από 58 νέοι «Μικροί Ήρωες» έχουν γεννηθεί στην ακριτική Ελλάδα.
2__11__-_Copy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης