Φρέντι Μπελέρης - Χειμάρρα: «Μου γκρεμίζουν το σπίτι γιατί τον υποστηρίζω», λέει Έλληνας ομογενής

Φρέντι Μπελέρης - Χειμάρρα: «Μου γκρεμίζουν το σπίτι γιατί τον υποστηρίζω», λέει Έλληνας ομογενής

Δείτε βίντεο - Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και υποστηρίζει ότι μέχρι και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Έντι Ράμα

xeimarra_mak
Τεταμένο παραμένο το κλίμα στη Χειμάρρα, μετά την προφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου του μειονοτικού χωριού, Φρέντι Μπελέρη. Παρά το γεγονός ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, τόνισε ότι δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητα ή μη του πολιτικού, το απόγευμα της Τετάρτης πολεοδομία, στρατός και αστυνομία βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι ομογενούς, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.


Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χειμάρρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.

Δρυμάδες Χιμάρας ΤΩΡΑ: Απειλούν να κατεδαφίσουν κτίριο συνεργάτη του Μπελέρη

Posted by Himara.gr on Wednesday, May 17, 2023


«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δεν μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος.

111-1
2222
4444
Κλείσιμο


Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.

«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία» πρόσθεσε.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Τσίμας στον Δανίκα: O Mητσοτάκης θα ξαναβγεί γιατί είναι ο νόμος της δεύτερης ευκαιρίας...

Θεσσαλονίκη: «Κερνούσε δηλητήριο τη γυναίκα του» - Ενοχή του λέκτορα του ΑΠΘ για τη διπλή δολοφονία ζήτησε ο εισαγγελέας

Ιταλία: Σκηνικό αποκάλυψης από τις πλημμύρες - Βίντεο από τις πόλεις βυθισμένες στο νερό

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης