Ο εργοδότης για τον οποίο θέλουν όλοι να εργαστούν!

Ο εργοδότης για τον οποίο θέλουν όλοι να εργαστούν!

Η εταιρεία με το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας Best Workplaces® και καλωσορίζει περίπου 120 νέους εργαζόμενους κάθε μήνα

kaizparty

Sponsored Content

Είναι κάποιοι που έχουν την εξαιρετική τύχη να εργάζονται σε εταιρείες όπου οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν πρωτοβουλίες, να δημιουργούν και να εξελίσσονται και να έχουν ίσες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους. Η κάθε ημέρα είναι μια εμπειρία συνεργασίας  και το wellbeing των υπαλλήλων προτεραιότητα. Η ομαδική κουλτούρα είναι βασική αξία, το περιβάλλον εξαιρετικό, και η εξέλιξη των εργαζομένων στόχος. Μια τέτοια εταιρεία βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις της Ευρωπαϊκής λίστας Best Workplaces®. Είναι η Kaizen Gaming, η ραγδαία και συνεχής ανάπτυξη της οποίας βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την ανάπτυξη τεχνολογίας, την κατάκτηση ξένων αγορών και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι εργαζόμενοι εκεί, οι Kaizeners, όπως ονομάζονται τα μέλη της, χαίρονται να δουλεύουν εκεί, το δηλώνουν απερίφραστα και το γιορτάζουν!
22_Kaizen_ATH_4_1474

Διαρκής βελτίωση
Η Kaizen Gaming δημιουργήθηκε στην Ελλάδα, πριν 11 χρόνια, από μια ομάδα 20 ατόμων. Τώρα πλέον η εταιρεία διαχειρίζεται το Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο, και το Betano στην Πορτογαλία, Βραζιλία, Ρουμανία, Γερμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Χιλή, Περού, Εκουαδόρ, Καναδά (Οντάριο) και Νιγηρία. Πρόκειται για μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες GameTech εταιρείες παγκοσμίως, που επικεντρώνεται στην Τεχνολογία και τους Ανθρώπους.

Κλείσιμο
Η αρχική ομάδα μεγάλωσε, οι Kaizeners είναι περισσότεροι από 2.000 (με στόχο να γίνουν 3.000 μέχρι το 2024), προέρχονται από 41 εθνικότητες και είναι διασκορπισμένοι σε 4 ηπείρους (Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια και Νότια Αμερική). Στην Ελλάδα (στα γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και remote) οι Kaizeners είναι σχεδόν 1.300, ενώ ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς.
Kaizen_Campus-_drone_photo_day

Η Kaizen Gaming μεγαλώνει αλλά οι νέες τεχνολογίες και η κατάκτηση νέων αγορών, δεν αρκούν για την εταιρεία, καθώς προτεραιότητά της ήταν και είναι η ανάπτυξη του καλύτερου δυνατού περιβάλλοντος εργασίας, η δημιουργία και διατήρηση της ομαδικής κουλτούρας αλλά και η εξέλιξη των εργαζομένων της.

Έχοντας αναγνωριστεί ανάμεσα στις 10 κορυφαίες εταιρίες στην Ευρώπη για το εργασιακό της περιβάλλον στα βραβεία Europe’s Best Workplaces® 2021, στόχος της εταιρίας είναι να βρίσκεται πάντα ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η Kaizen Gaming πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Τσεχία (Οκτώβριος 2022-Οκτώβριος 2023), μετά από έρευνα με συμμετοχή όλων των εργαζομένων.
KaizenGaming_party_383


Εργασιακή εμπειρία για βραβείο
Στην Ελλάδα, τον Φεβρουάριο του 2023 εγκαινιάστηκε το Kaizen Campus, ο καινοτόμος χώρος γραφείων της Kaizen Gaming, στο Μαρούσι Αττικής. Ένας χώρος που φιλοξενεί πάνω από 750 Kaizeners, με 22 αίθουσες συναντήσεων, quiet room, αίθουσα εκπαίδευσης, αμφιθέατρο, cinema και playroom με τοίχο αναρρίχησης, playstation, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, air hockey κ.α.

Η καθημερινότητα των Kaizeners περιλαμβάνει αναβαθμισμένη εργασιακή εμπειρία με open space planning, που δημιουργεί συνεχείς αφορμές για συνεργασία και προωθεί την καινοτομία, σε ένα οικείο περιβάλλον που αποπνέει ζεστασιά, ειλικρίνεια, διαφάνεια και αμεσότητα, με τη χρήση πολλών διαφορετικών ψηφιακών καναλιών για επικοινωνία. Παράλληλα είναι συνεχής η επένδυση στο wellbeing τους με πολλές μικρές κουζίνες, εσωτερικό κήπο, ταράτσα, φυσικό φως, χώρους συνάθροισης, εστίασης, και κοινωνικοποίησης.
photo_1-_team_backdrops

Οι Kaizeners μπορούν να αναπτυχθούν στην εταιρεία με διαφορετικούς τρόπους και πολλοί από αυτούς (333 για φέτος) προάγονται κάθε χρόνο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας (δείτε πιο αναλυτικά στο careers page της εταιρείας). Όλα λειτουργούν με κριτήρια τη διαφορετικότητα, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη, πάντα υπό το πνεύμα της αξίας #oneteam, χαρακτηριστικό της κουλτούρας της Kaizen Gaming ήδη από τα πρώτα της βήματα.
photo_BW_2

Καθόλου περίεργο, λοιπόν, που σύμφωνα με στοιχεία από την έρευνα για την πιστοποίηση Great Place to Work, περισσότεροι από 9 στους 10 Kaizeners απάντησαν πως υπάρχει ίση μεταχείριση προς όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητά, την ηλικία, το φύλο ή τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

9 στους 10 εργαζομένους δηλώνουν ότι νιώθουν πως μπορούν να είναι ο εαυτός τους στον χώρο εργασίας τους, και αντίστοιχο ποσοστό δηλώνει πως όταν πρωτοξεκίνησαν να εργάζονται στην εταιρεία αισθάνθηκαν ευπρόσδεκτοι. Περισσότεροι από 8 στους 10 θα σύστηναν ανεπιφύλακτα την εταιρία στους φίλους και την οικογένειά τους ως ένα εξαιρετικό μέρος για να εργαστεί κάποιος. Πόσοι θα ήθελαν να δουλεύουν στην Kaizen Gaming για πολύ καιρό; Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό που ξεπερνάει τους 8/10.
L2140352

Ένα δραστήριο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει επιβράβευση και επιβραβεύεται, δίνοντας περιεχόμενο στη λέξη Kaizen που σημαίνει «συνεχής εξέλιξη προς το καλύτερο».

Περισσότερα για την Kaizen Gaming και τις ευκαιρίες καριέρας εδώ  και στα Social media: LinkedinFacebookInstagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης