Ζωγράφου: 26χρονος πήγε να στραγγαλίσει την πρώην του, αυτή διέφυγε και συνελήφθησαν και οι δύο!

Ζωγράφου: 26χρονος πήγε να στραγγαλίσει την πρώην του, αυτή διέφυγε και συνελήφθησαν και οι δύο!

Ο άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της με έναν φίλο του - Το θύμα κατάφερε την ώρα της πάλης να καλέσει την ΕΛΑΣ αλλά κρατείται γιατί οι δράστες κατέθεσαν μήνυση για… ξυλοδαρμό

Ζωγράφου: 26χρονος πήγε να στραγγαλίσει την πρώην του και συνελήφθησαν και οι δύο
zwgrafou-straggalismos
Ένα περιστατικό που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μέρος του σεναρίου σειράς του Netflix, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Ζωγράφου. Δυο νεαροί άντρες, ένας 26χρονος μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του, μπούκαραν στο ισόγειο διαμέρισμα διπλοκατοικίας επί της οδού Καζαντζάκη και επιχείρησαν να στραγγαλίσουν την ένοικο, πιάνοντας την - ο ένας εκ των δύο - από το λαιμό και σφίγγοντας την για αρκετά δευτερόλεπτα με πρόθεση να την σκοτώσουν.

Το θύμα, η Στεφανία Γιαννάκου, περιέγραψε στο protothema.gr τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε: «Γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα άκουσα κάποιον να χτυπάει το κουδούνι. Ήταν ο πρώην σύντροφός μου με τον οποίο έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια, όμως κρατάμε κάποιες επαφές σε φιλικό επίπεδο. Αυτό όμως που δεν είδα ήταν ο φίλος του, ο οποίος είχε κρυφτεί πίσω από κάτι γλάστρες, με αποτέλεσμα, όταν άνοιξα την πόρτα, να εισβάλουν και οι δυο στο διαμέρισμα μου».

Η νεαρή γυναίκα εξιστορεί τα όσα ακολούθησαν, γεγονότα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερό της εφιάλτη.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα καν να αντιδράσω. Ο πρώην σύντροφός μου με ακινητοποίησε αρπάζοντάς με από το λαιμό τη στιγμή που ο φίλος του, του έδινε διαταγές, φωνάζοντάς του να με στραγγαλίσει. Ένοιωσα το χέρι του να με πνίγει και να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Δέχθηκα γροθιές στο σώμα και σχεδόν δίπλωσα. Για μερικά δευτερόλεπτα έχασα το φως μου, δεν ήξερα τι μου συνέβαινε».
kopela-zografou-1
Η νεαρή κοπέλα που δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της στου Ζωγράφου


Το ένστικτο της επιβίωσης βοήθησε την Στεφανία Γιαννάκου να αντιδράσει. Σε μια κίνηση απελπισίας, κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τον πρώην της, να πάρει στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο και να καλέσει την αστυνομία. «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, μέσα σε τόσο μεγάλη ένταση που δεν θυμάμαι πότε μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί και με έσωσαν. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου» λέει η κοπέλα στο protothema.gr. Σημειώνεται ότι το ΑΤ Ζωγράφου βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από την συγκεκριμένη οικία. 

Κλείσιμο
Το παράδοξο όμως και συνάμα εξοργιστικό είναι, ότι το θύμα βρίσκεται στα κρατητήρια μαζί με τους δύο δράστες, επειδή και εκείνοι κατέθεσαν μήνυση εναντίον της... για ξυλοδαρμό.

Κάποιες αμυχές στα χέρια τους, αποδεικτικό της πάλης που ακολούθησε μετά την εισβολή τους στο διαμέρισμα του θύματος, παρουσιάστηκαν από τους δράστες ως ένδειξη ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να κρατείται στο Α.Τ. Καλλιθέας, όπου και μεταφέρθηκε από το αστυνομικό τμήμα του Ζωγράφου.


Δείτε βίντεο: Ζωγράφου: 26χρονος πήγε να στραγγαλίσει την πρώην του και συνελήφθησαν και οι δύο
Ζωγράφου: 26χρονος πήγε να στραγγαλίσει την πρώην του και συνελήφθησαν και οι δύο



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου – Με τον Ανδρουλάκη έχουμε μεγάλες διαφορές»

Μαλώσαμε, «η ατμόσφαιρα ήταν φρίκη» λέει ο Δένδιας για το επεισόδιο με τον Τσαβούσογλου

Φωτογράφοι από Γερμανία μέχρι Ιαπωνία έρχονται Ελλάδα για τα αεροσκάφη που... χορεύουν

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης