Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός, καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Δείτε live την κίνηση που στην Αθήνα είναι ξανά... απελπιστική

5861517
Οπλισμένοι με υπομονή θα πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας το πρωινό της Δευτέρας καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι έντονη.

Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση καθώς παρατηρούνται ουρές χιλιομέτρων στη Λεωφόρο Κηφισού αλλά και στην Αττική Οδό με τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται αρκετά.

Δείτε live την κίνηση των οχημάτων

Συγκεκριμένα, στην Αττική Οδό υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5'-10' από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Ηρακλείου. Όπως και καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. Ενώ ταλαιπωρία με καθυστερήσεις 5΄-10΄ επικρατεί και στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

 

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, με το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ και να φτάνει μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στο ρεύμα της ανόδου ενώ στην κάθοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από τον Κόμβο Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι και το Αιγάλεω.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στο λιμάνι του Πειραιά και στους γύρω δρόμους ενώ υπάρχει και μεγάλο μποτιλιάρισμα στην οδό Μικράς Ασίας και συνεχίζεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι το ύψος της Λεωφόρου Κηφισού.

Μποτιλιαρισμένη είναι και η Λεωφόρος Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ιδιαίτερα από το ύψος του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και κάτω, ενώ υπάρχει και μποτιλιάρισμα στο ύψος του Νέου Ψυχικού, στο αντίθετο ρεύμα.


Ειδήσεις σήμερα


Μήνυμα Μητσοτάκη κόντρα στον εφησυχασμό και ανοίγματα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Πρώτος στην «αφετηρία» του β' γύρου ο Ερντογάν με ποσοστό 49,3% έναντι 45,0% του Κιλιτσντάρογλου

Προηγείται ο εκλεκτός του Ράμα στη Χειμάρρα - Για «ντέρμπι» με τον Μπελέρη μιλούν κύκλοι της ομογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης