Λήστεψε φαρμακείο στον Πύργο αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει

Λήστεψε φαρμακείο στον Πύργο αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει

Διέφυγε τρέχοντας, αλλά ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν

farmakeio
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Ασφαλείας και του τμήματος Τάξης, συνελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά ένας Έλληνας ο οποίος λήστεψε οπλισμένος με μαχαίρι μια γυναίκα μέσα στο φαρμακείο που διατηρεί στον Πύργο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο δράστης εισέβαλε ξαφνικά στο φαρμακείο όταν είδε ότι η φαρμακοποιός δεν είχε πελάτες, ακινητοποίησε την τρομοκρατημένη γυναίκα με την απειλή του μαχαιριού και άρπαξε από το ταμείο όλα κι όλα 50 ευρώ. Αμέσως μετά, διέφυγε τρέχοντας, αλλά ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Σε σωματικό έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή του το ποσό των 40 ευρώ το οποίο αποδόθηκε στο θύμα, ενώ σε κοντινή απόσταση από τον τόπο της ληστείας βρήκαν πεταμένο και το μαχαίρι, το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Απολογείται ο πατέρας του βρέφους στην Άρτα - Τι του είπε η σύζυγός του στην πρώτη τους συνάντηση

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Ελλάδα βρέθηκε εκτός τελικού της Eurovision

«Μαχαίρι, μαχαίρι» - Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν 34χρονη μέσα σε σπίτι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης