Φυτεία με 47 χασισόδεντρα μέσα σε σπίτι στο Άργος

Φυτεία με 47 χασισόδεντρα μέσα σε σπίτι στο Άργος

Πάνω από 30.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζε ο 43χρονος «καλλιεργητής» αν έσπρωχνε στην παράνομη αγορά την παραγωγή του

narkwtika
Περισσότερα από 30.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζε ένας 43χρονος Έλληνας, αν «έσπρωχνε» στην παράνομη αγορά την παραγωγή της αρκετά μεγάλης χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο που είχε στήσει στο σπίτι του στο Άργος.

Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους– Μυκηνών πληροφορήθηκαν ότι δραστηριοποιείτο στην εσωτερική καλλιέργεια κάνναβης την οποία διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και οργάνωσαν επιχείρηση για έρευνα στην κατοικία του. Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους, εντόπισε αμέσως τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ο 43χρονος είχε εγκαταστήσει εξοπλισμό με ανεμιστήρες, λαμπτήρες και άλλα εξαρτήματα, στον οποίο αναπτύσσονταν 47 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,30 μέτρου.

Επιπλέον, στο σπίτι κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 240 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, δυο τρίφτες κάνναβης, συσκευασίες λιπασμάτων και έξι κινητά τηλέφωνα. Ο 43χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.





Ειδήσεις σήμερα:

Αδιανόητο: Αμερικανίδα φοιτήτρια γελάει και χορεύει αφού σκότωσε δύο ανθρώπους οδηγώντας μεθυσμένη

Απολογείται ο πατέρας του βρέφους στην Άρτα - Τι του είπε η σύζυγός του στην πρώτη τους συνάντηση

Το πρώτο μήνυμα του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό του στη Eurovision
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης