Το μεσογειακό μπαλκόνι θα ψηφιστεί πολύ φέτος

Το μεσογειακό μπαλκόνι θα ψηφιστεί πολύ φέτος

Βρίσκουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τη βεράντα, τον κήπο και την ταράτσα γιατί… υπάρχει καλύτερος Kipos και τον θέλουμε! Γιατί στην Ελλάδα όπως και να το κάνουμε είμαστε του έξω!

Photo_praktiker4164-AAA

Sponsored Content

Ήρθε η στιγμή που περιμέναμε. Ο καιρός ζέστανε, οι μέρες μεγάλωσαν, οι μπαλκονόπορτες άνοιξαν και πλέον το σπίτι μας μεγάλωσε αφού οι εξωτερικοί χώροι του είναι πλέον στη διάθεσή μας. Και όχι μόνο αυτό. Όλα γύρω μας έχουν μπει σε προεκλογική διάθεση και αν αφουγκραστούμε προσεκτικά την ατμόσφαιρα θα ακούσουμε τις απαιτήσεις και τα κελεύσματα της εποχής. Για παράδειγμα: «Υπάρχει καλύτερη βεράντα και τη θέλουμε», «Το μπαλκόνι δεν ξεχνά τι σημαίνει ψησταριά», «Πρώτη φορά αρωματικά», «Βρέξει-χιονίσει ο κήπος θα ανθίσει».
Το καταλάβαμε, δε θέλει debate. Για βεράντα, κήπο, ταράτσα, Praktiker δαγκωτό!


Ο Urban Kipos που μάς αξίζει
praktiker59795


Φέτος, ψηφίζουμε βεράντα-κήπο-ταράτσα!

Κλείσιμο
KPZ8827
Οι ηλιόλουστες μέρες μας προτρέπουν να μεταμορφώσουμε τη βεράντα, τον κήπο, την ταράτσα σε πράσινους χώρους οξυγόνου βγαλμένους από σελίδες περιοδικού. Χρωματιστές γλάστρες, ζαρντινιέρες αλλά και τεράστια ποικιλία σε φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου θα καθορίσουν την φετινή μας ψήφο στο θέμα«βεράντα-κήπος-ταράτσα! Το Urban Kipos Praktiker «κατεβαίνει» με τη δική του καμπάνια, μιλάει για το δικό του έργο και δίνει τον λόγο στους ψηφοφόρους.

Urban Kipos Praktiker Δαγκωτό!


Οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις
praktiker4220
Αν αυτό που ζητάμε είναι να γίνει ο κήπος, η βεράντα, ή η ταράτσα του σπιτιού μας μια δεξαμενή οξυγόνου, η Praktiker διαθέτει όλα όσα θα χρειαστούμε για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Έπιπλα Κήπου & Βεράντας, Γλάστρες & Κασπώ, Ψησταριές & BBQ, Διακοσμητικά, Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου, Είδη Αποθήκευσης, Φυτά, Πότισμα & Άρδευση, Εργαλεία Χειρός Κήπου, Μηχανήματα Κήπου είναι στη διάθεσή μας. Η Praktiker κατεβαίνει με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα στον εξωτερικό χώρο.


Διαμορφώνουμε τον χώρο και κάνουμε ατμόσφαιρα
praktiker4261
Θα διαμορφώσουμε τον χώρο χρησιμοποιώντας τάβλες για deck, καλαμωτές, ξύλινα πλακάκια, περιφράξεις, πέργκολες και διακοσμητικά φυλλώματα έτσι ώστε να γίνει φιλόξενος και λειτουργικός. Για να μπορέσουμε να χαρούμε τον κήπο ή το μπαλκόνι και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα ιδανική για χαλάρωση και ηρεμία, χρειαζόμαστε και τον κατάλληλο φωτισμό. Για μια πιο ρομαντική και παραμυθένια διάσταση, θα χρησιμοποιήσουμε μικρά φαναράκια. Αν έχουμε δέντρα στην αυλή θα χρησιμοποιήσουμε μικρούς προβολείς στο έδαφος και θα φωτίζουν ώστε να φαίνονται ψηλότερα και πιο εντυπωσιακά. Κρεμώντας μία αλυσίδα από ηλιακά φωτιστικά το μπαλκόνι ή ο κήπος θα μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι.


Παίρνουμε το μέλλον του κήπου στα χέρια μας
PS_357449_02Amb
Τα φυτά βέβαια θέλουν σωστό πότισμα. Μπορούμε να τα φροντίσουμε περισσότερο με μικρότερη ποσότητα νερού με το αυτόματο πότισμα με το οποίο εξοικονομείται από 30% έως 50% συγκριτικά με το πότισμα με λάστιχο, και με δυνατότητα να προγραμματίσει κανείς την ώρα ποτίσματος ανεξάρτητα με το αν βρίσκεται στο σπίτι ή όχι.
Όσο για τα εργαλεία που θα χρειαστούμε οι επιλογές είναι πολλές: κλαδευτήρια, επαναφορτιζόμενα ψαλίδια, φρέζες, καρότσες μεταφοράς αλλά και αποθηκευτικοί χώροι για να τα τακτοποιούμε όλα με τάξη.


Τώρα ψήνονται όλα
praktiker_agia_par67398
Ψησταριές υγραερίου, κάρβουνου, μαντεμένιες πλάκες ψησίματος, σχάρες, μπριγκέτες, λαβίδες, θερμόμετρα ψησίματος, γάντια, φούρνοι πίτσας, εργαλεία ψησίματος και ότι άλλο χρειαζόμαστε για να αναδειχθούμε αρχηγοί του ψησίματος στο BBQ Kipos.


Βραδιές κινηματογράφου
praktiker_agia_par67569
Και όμως, ο καλοκαιρινός κινηματογράφος μετακομίζει στο σπίτι μας με ένα προτζέκτορα, με πανί προβολέα ταινιών εξωτερικού χώρου, πολυθρόνες, σκαμπό, και διάθεση για σινεφίλ βραδιές αλλά και για να παρακολουθήσουμε αθλητικές διοργανώσεις και αγώνες ποδοσφαίρου στο Cinema Kipos.


Οριζοντίως αλλά και καθέτως
PS_603599_01Amb
Ναι, είναι δυνατόν! Η Praktiker μπορεί να μάς φτιάξει κήπο ακόμη και αν δεν έχουμε χώρο. Οι κάθετες λύσεις που προσφέρει περιλαμβάνουν πλέγματα, γλάστρες τοίχου και κρεμαστές, πέργκολες με φύλλωμα, ζαρντινιέρες για αναρριχώμενα ή μη φυτά και γλαστράκια για αρωματικά. Δεν έχουμε πλέον δικαιολογία για να μην έχουμε κήπο ακόμη και αν είναι ένας Vertical Kipos.

Αλλά κι αν κάποιος δεν έχει μπαλκόνι, με ένα mini θερμοκήπιο Click & Grow μπορεί να έχει ένα φρέσκα μυρωδικά, φρούτα και λαχανικά οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο χρόνο. Από την παραγωγή στην κατανάλωση χωρίς καν να αλλάξουμε δωμάτιο!


Η δική μας παραγωγή
praktiker4282_1
Αν πάλι επιθυμούμε μια παραγωγή μικρή έστω, από βιολογικά λαχανικά από τον δικό μας λαχανόκηπο, η Praktiker μας δίνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Εμείς βάζουμε την υπομονή, τη φροντίδα και ο καλός καιρός θα κάνει τα υπόλοιπα.


Τα παιδιά στον κήπο
praktiker_agia_par67467
Οι κηπουροί του μέλλοντος θα ξεκινήσουν με ποτιστήρια, εργαλεία κήπου και γάντια ενώ ταυτόχρονα θα φτιάξουν το δικό τους λαχανόκηπο. Οι ανεμόσκαλες, οι τσουλήθρες και οι κούνιες κήπου θα ολοκληρώσουν το project Kiddos Kipos.


Λύσεις για όλους
praktiker_agia_par67197
Στον απόλυτο προορισμό για τον κήπο, τη βεράντα και την ταράτσα, η ομάδα των Kipos Experts είναι εκεί για να βοηθήσει τους πάντες να φτιάξουν τον εξωτερικό χώρο που πάντα ονειρεύονταν και να προσφέρουν καθοδήγηση για eco λύσεις για να γίνει ο κάθε προσωπικός ή επαγγελματικός χώρος πιο πράσινος. Υπάρχουν λύσεις και προτάσεις και για άτομα με αναπηρία και την τρίτη ηλικία, ώστε κανείς να μη στερηθεί την επαφή με τη φύση από το σπίτι του.


Λοιπόν, η απόφαση για το τι θα ψηφίσουμε φέτος για το μπαλκόνι μας ελήφθη!

GARDEN_COVER_URBAN_KIPOS_DAGKWTO-_1_

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης