Προσλήψεις εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών μέσω ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις

Σχεδόν 150.000 υποψήφιοι έχουν υποβάλει φάκελο

asep-proslipseis
Κλείνουν σήμερα Παρασκευή, 31 Μαρτίου, οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, σχεδόν 150.000 υποψήφιοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τις προκηρύξεις.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε  ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στις προκηρύξεις 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 παρατείνεται μέχρι σήμερα το απόγευμα, 31η Μαρτίου 2023 και ώρα 6 μ.μ. Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις έληγαν αρχικά λίγες ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 14:00 το μεσημέρι.


Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τους πίνακες κατάταξης των προκηρύξεων 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 συνεχίζονται ομαλά παρά την προγραμματισμένη αναβάθμιση των συστημάτων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 29 Μαρτίου η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ για τη δημιουργία νέων πινάκων Γενικής Παιδείας έχει τεθεί σε λειτουργία για όλα τα ΑΦΜ των υποψηφίων εκπαιδευτικών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου.

Για την καταχώρισή τους στους νέους πίνακες κατάταξης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι δάσκαλοι και καθηγητές θα πρέπει να ακολουθήσουν δύο διαφορετικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον ΑΣΕΠ και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους στο ΟΠΣΥΔ.


Ειδήσεις σήμερα:

Όλη η απολογία του επιθεωρητή Νικολάου - «Δεν ξέρω πού έδιωξα την αμαξοστοιχία 62» μου είπε ο Σαμαράς

Ποιοι νέοι είναι δικαιούχοι για χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια – Αναλυτικά παραδείγματα

Πώς η αισθησιακή σύζυγος του Ρώσου «σφαγέα» της Μαριούπολης πιάστηκε στη «φάκα» Ουκρανών χάκερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης