Θεσσαλονίκη: Έληξε ο συναγερμός - Ψεύτικη η βόμβα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Έληξε ο συναγερμός - Ψεύτικη η βόμβα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα

Στο διαμέρισμα που εντοπίστηκε το ύποπτο αντικείμενο, διέμενε ένας άντρας περίπου 65 ετών, ο οποίος απεβίωσε πριν από δύο μήνες

thessaloniki__7_
Έληξε ο συναγερμός που σήμανε στις Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης για ύποπτο αντικείμενο που προσομοιάζει με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και εντοπίστηκε μέσα σε ισόγειο σπίτι στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών προέκυψε τελικά ότι επρόκειτο για ψεύτικο εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν τοποθετημένος σε βαλίτσα.

Ψεύτικη η βόμβα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι επί της οδού Σωτήρος όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τον υποτιθέμενο εκρηκτικό μηχανισμό, διέμενε ένας άντρας περίπου 65 ετών ο οποίος απεβίωσε πριν από 40 ημέρες και σήμερα πήγαν συγγενείς του στο σπίτι για να μαζέψουν προσωπικά τους αντικείμενα και να καθαρίσουν.
thessaloniki__11_
thessaloniki__10_
thessaloniki__9_
Κλείσιμο


Ανοίγοντας την μαύρη βαλίτσα είδαν τον υποτιθέμενο εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν ουσιαστικά μια ψεύτικη βόμβα χωρίς πυροκροτητή και ειδοποίησαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που απέκλεισαν την περίμετρο για λόγους ασφαλείας, κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να εξετάσει το εύρημα, με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, ενώ ο συναγερμός έληξε περίπου στις 19.30, όταν οι αστυνομικοί σιγουρευτηκαν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και παρέδωσαν το σπίτι στους συγγενείς του θανόντα.
thessaloniki__8_
thessaloniki__6_
thessaloniki__5_




Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασε η 14χρονη από τον Εύοσμο μετά το συστηματικό bullying: «Γιατί με φέρατε στη ζωή;»

Βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προπονητή-βιαστή στην Ηλιούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης