Πασχαλινές αποδράσεις με την καλύτερη τεχνολογική παρέα!

Πασχαλινές αποδράσεις με την καλύτερη τεχνολογική παρέα!

Πάσχα στην Ελλάδα σημαίνει ενδιαφέρουσες παραδόσεις στην ύπαιθρο, ευκαιρίες για διαφυγή στη φύση, αγαπημένα πρόσωπα, ειδυλλιακές εικόνες αλλά και τεχνολογικές και life style προτάσεις για να περάσεις υπέροχα κάθε στιγμή. 

126795580_m_normal_none

Sponsored Content

Το Πάσχα στην Ελλάδα ξεκινάει με την επιλογή του προορισμού. Μπορεί να είναι το εξοχικό στο χωριό, μπορεί να είναι ένα ταξίδι μακριά από την καθημερινότητα, σε μέρη όπου η παράδοση ζει ολοζώντανη και συγκινεί, στην ηπειρωτική και τη νησιωτική χώρα. Κατόπιν συνεχίζει με τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα. Στην Ύδρα τη Μεγάλη Παρασκευή, η περιφορά του Επιταφίου της συνοικίας Καμίνια μπαίνει μέσα στη θάλασσα, για να ευλογηθούν και να καθαγιαστούν τα νερά. Στο Λεωνίδιο οι κάτοικοι κατασκευάζουν εκατοντάδες χρωματιστά φαναράκια, τα οποία απελευθερώνονται προς τον ουρανό τη νύχτα της Ανάστασης και δημιουργούν ένα παραμυθένιο θέαμα. Στην Κέρκυρα, με το σήμα της πρώτης Ανάστασης στις 12 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, οι κάτοικοι πετούν τεράστια κανάτια γεμάτα νερό -τους μπότηδες- από τα μπαλκόνια τους. Στην Κύθνο, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στην πλατεία της Χώρας στήνεται μία κούνια, στην οποία κουνιούνται αγόρια και κορίτσια ντυμένα με παραδοσιακές στολές. Αυτός ή αυτή που θα κουνήσει κάποιον, δεσμεύεται ενώπιον Θεού και ανθρώπων για γάμο. Αντίστοιχα έθιμα συναντάμε σε όλη τη χώρα. 

123455803_m_normal_none

Όποιο μέρος και αν επιλέξεις, πάντως, οι ευκαιρίες για χαλάρωση, ξεκούραση, άθληση και διασκέδαση είναι αρκετές, για αυτό και μια επίσκεψη πρώτα στο Πλαίσιο θεωρείται απαραίτητη, διότι εκεί θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το ταξίδι και για να το ζήσεις αληθινά. Όποια και αν είναι τα χόμπι σου! Τρέξιμο στο βουνό ή δίπλα στη θάλασσα, λοιπόν; Πάντοτε με ένα wearable μαζί για να τσεκάρεις τις επιδόσεις σου αλλά και να ελέγχεις την κατάσταση της υγείας σου. Και αν μπεις σε πρόγραμμα, ως το καλοκαίρι θα είσαι σίγουρα σε φόρμα. Αλλά ακόμη και αν δεν είσαι αθλητικός τύπος, μια βόλτα στο χωριό θα την κάνεις.

3888959


Μήπως να δοκίμαζες τη λύση ενός ηλεκτρικού σκούτερ, με το οποίο μπορείς και να ανακαλύψεις περισσότερα μέρη, αλλά και να νιώσεις το αεράκι να σε φυσάει απαλά στο πρόσωπο;

3949060
Κλείσιμο



Εννοείται παράλληλα ότι θα καταγράψεις τις εμπειρίες σου και θα δημιουργήσεις εικόνες για όλη σου τη ζωή. Θα τις μοιραστείς στα social media και θα κρατήσεις τις αναμνήσεις ζωντανές. Ένα καλό κινητό μπορεί να κάνει δουλειά, αλλά μια φωτογραφική μηχανή θα δώσει στη δημιουργικότητα σου απίστευτες δυνατότητες. Παράλληλα, στις διακοπές του Πάσχα έχεις περισσότερο χρόνο για να καταπιαστείς με ασχολίες που σε χαλαρώνουν και σε ψυχαγωγούν. Κάνε ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα και λιώσε στο gaming με τους φίλους σου. 

3489434_1



Ενώ, ένα φορητό Bluetooth ηχείο σου επιτρέπει να απολαύσεις τη μουσική σου στις πιο ειδυλλιακές γωνιές της φύσης. 

3818918_2

Αλλά και στην πόλη να μείνεις, πάλι μπορείς να περάσεις τέλεια. Δοκίμασε να γυμναστείς έξω μιας και ο καιρός ανοίγει και η Άνοιξη είναι εδώ. Βγες μια βόλτα στην Αθήνα όχι με αυτοκίνητο, αλλά με ένα ηλεκτρικό πατίνι. Αν είσαι στα βόρεια επισκέψου τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, αν είσαι στα νότια το Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ή το Πάρκο του Φλοίσβου, αν είσαι στο κέντρο το Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο. Όπου και αν πας, με λίγη έξυπνη, καθημερινή και προσιτή τεχνολογία στη ζωή σου μπορείς να περάσεις τέλεια και ο πιο βολικός, εξυπηρετικός και οργανωμένος τρόπος για να το κάνεις είναι με μια επίσκεψη στο Πλαίσιο. Τον απόλυτο τεχνολογικό προορισμό και το Πάσχα!

image003
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης