Βούλα: 43χρονη καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον επιχειρηματία πρώην σύζυγό της

Βούλα: 43χρονη καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον επιχειρηματία πρώην σύζυγό της

Η επίθεση έγινε έξω από σούπερ μάρκετ και μπροστά στα μάτια της 9χρονης κόρης τους - «Με απειλούσε πως αν βγω εξω δεν θα με βρουν ζωντανή»

shutterstock_716866177
Θύμα ξυλοδαρμού από τον πρώην σύζυγό της και γνωστό επιχειρηματία καταγγέλλει πως έπεσε μια 43χρονη γυναίκα από τη Βούλα, το βράδυ της Κυριακής, έξω από σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Όπως υποστηρίζει το θύμα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 45χρονος γίνεται βίαιος απέναντί της, ενώ η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της 9χρονης κόρης τους παρουσία των ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του επιχειρηματία οι οποίοι τον παρότρυναν να χτυπήσει την 43χρονη.

Το βίαιο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8.30, το βράδυ της Κυριακής, όταν η 43χρονη επέστρεφε από το σούπερ μάρκετ μαζί με τη κόρη της, την οποία στη συνέχεια θα παραλάμβανε ο πατέρας της προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες μαζί του.

Φωτογραφίες της 43χρονης μετά τον ξυλοδαρμό:

IMG-20230329-WA0003
IMG-20230329-WA0002


Ο 45χρονος πλησίασε την πρώην σύζυγό του και με πρόφαση κάποια θέματα που αφορούν το παιδί άρχισε να της φωνάζει.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, συνέχισε να τη βρίζει με χυδαίο τρόπο και όντας σε έξαλλη κατάσταση την κλώτσησε στο καλάμι μπροστά στην κόρη τους, η οποία έκλαιγε τρομοκρατημένη.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας συνοδευόταν από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγέλουσσα, όχι μόνο δεν τον σταμάτησαν αλλά τον παρότρυναν να τη χτυπήσει.

Η 43χρονη μιλώντας στο protothema.gr τονίζει πως ο επιχειρηματίας την έχει κακοποιήσει ξανά στο παρελθόν ενώ αποκαλύπτει πως πριν από την επίθεση της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

«Είναι ένα άτομο που εδώ και δύο χρόνια με απειλεί και με εκφοβίζει προκειμένου να μην καταθέσω αγωγή εναντίον του. Προσπαθεί οπουδήποτε να μου επιτίθεται. Το έχει κάνει σε εσωτερικό χώρο πριν από το διαζύγιο, τώρα με βρήκε και το έκανε έξω από το σούπερ μάρκετ. Έκλαιγε το παιδί και δεν ήθελε ούτε να τον δει. Με απειλούσε καιρό ότι θα με χτυπήσει. Μου έστελνε μηνύματα 'αμα βγεις έξω δεν θα σε βρουν ζωντανή'», πετούσε κάτω από το χαλάκι του σπιτιού μηνύματα εκφοβισμού", επισημαίνει η ίδια.

Παράλληλα, μιλά και για το παρελθόν του 45χρονου ο οποίος φέρεται να την ξυλοκοπούσε κατά τη διάρκεια του γάμου τους με αποτέλεσμα η 43χρονη να ζητήσει διαζύγιο.

«Είναι βίαιο το παρελθόν του. Ήταν βίαιος κατά τη διάρκεια της συμβίωσης, είναι βίαιος και τώρα. Κατά τη διάρκεια του γάμου μας υπήρχαν αρκετά τέτοια περιστατικά. Όταν απόφασισα να φύγω πήγαινα να το κάνω με ήπιο τρόπο γιατί ήξερα ότι είναι βίαιος και φοβόμουν», προσθέτει.

Η 43χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του επιχειρηματία, πρώην συζύγου της στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι γέφυρες του Ρικάρντο Μοράντι: Στη Γένοβα γκρεμίστηκε, στα Σέρβια έκλεισε

Ο Ραγκούσης έχτισε βίλα με δάνειο για τρίτεκνους στην Πάρο - «Το δικαιούνταν η σύζυγός μου»

Λιάνης... όπως Μικρούτσικος: «Η Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης