Νέα Σμύρνη: Από κοινές παρέες προσέγγισαν οι μαστροποί την 14χρονη - Τι κάτεθεσε η ανήλικη

Νέα Σμύρνη: Από κοινές παρέες προσέγγισαν οι μαστροποί την 14χρονη - Τι κάτεθεσε η ανήλικη

Σύμφωνα με την ίδια, έχουν προσεγγίσει κι άλλες κοπέλες, τις οποίες εντόπιζαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών, προκειμένου να τις παρασύρουν με απώτερο σκοπό τη μαστροπεία

koritsaki-mak
Κοινές παρέες είχαν οδηγήσει στη γνωριμία της 14χρονης από τη δομή στη Νέα Σμύρνη με τους κατηγορούμενους για τη σεξουαλική κακοποίησή της, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στη δεύτερη κατάθεσή της στις Αρχές.

Σύμφωνα με το Mega, στη συμπληρωματική της κατάθεση η ανήλικη ζήτησε η ίδια να εξεταστεί παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώ έδωσε και περαιτέρω πληροφορίες για το κύκλωμα που την εξέδιδε. Σύμφωνα με την ίδια, οι μαστροποί έχουν προσεγγίσει κι άλλες κοπέλες, τις οποίες εντόπιζαν μέσω εφαρμογής γνωριμιών, προκειμένου να τις παρασύρουν με απώτερο σκοπό τη μαστροπεία.

Η 14χρονη με τα τρία αδέρφια της βρέθηκαν στη δομή ανηλίκων με εισαγγελική εντολή μετά από αίτημα της μητέρας τους που είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση από τον πατέρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crghi73db589)


Τόσο η ίδια, όσο και η 16χρονη αδερφή της είχαν εξαφανιστεί δεκάδες φορές από το ίδρυμα, με τη μητέρα τους να έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στους υπεύθυνους της δομής για την έλλειψη επιτήρησης των παιδιών της.

«Με απειλούν»

Κλείσιμο
Την ίδια ώρα,  ο 25χρονος, ένας εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο οποιος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές:«Υπάρχουν πάρα πολλές απειλές. Έχουν βγει κάποια πράγματα που όντως δεν ίσχυαν για μένα».

Ο 25χρονος επιμένει πως η μόνη σχέση που είχε με την 14χρονη ήταν ότι τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην Ελευσίνα, αγνοώντας την πραγματικής της ηλικία. Ότι δεν γνώριζε τον 25χρονο κατέθεσε και η 14χρονη στις Αρχές.

Ειδήσεις σήμερα:

Μπορέλ: Ανεύθυνη κλιμάκωση και απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια η ανάπτυξη ρωσικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία

Κρήτη: Επέστρεφε από επίσκεψη στον πατέρα του συντρόφου της η 22χρονη - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Έξαλλοι φοιτητές απαιτούν να παραιτηθεί η πρόεδρος Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ για ένα... repost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης