Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: Ο δράστης προσπάθησε να βάλει τον 16χρονο στο ΙΧ του, λέει συγγενής

Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: Ο δράστης προσπάθησε να βάλει τον 16χρονο στο ΙΧ του, λέει συγγενής

Έπιασε από τον ώμο τον έφηβο και στα αγγλικά του είπε «έλα», προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο, κατέθεσε συγγενής του παιδιού

voula1
Μυστήριο καλύπτει τον πυροβολισμό 16χρονου στο Λαγονήσι, ενώ ως δράστης περιγράφεται αλλοδαπός με πυροβόλο όπλο που αναζητείται. Ένας ακόμη 16χρονος, φίλος του τραυματία, βρισκόταν στο σημείο και είδε τον άγνωστο να βγαίνει από αυτοκίνητο και να πυροβολεί.

Το «περίεργο» περιστατικό έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άγνωστοι άνδρες πλησίασε τους δύο 16χρονους την ώρα που περπατούσαν επί της οδού Κολοκοτρώνη.

Ο οδηγός του οχήματος κατέβηκε από το αμάξι και άπειλησε τα παιδιά τα οποία άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν. Τότε, ένας από τους επιβαίνοντες στο αμάξι πυροβόλησε με πυροβόλο όπλο προς την πλευρά των ανηλίκων και πέτυχε τον έναν στα κάτω άκρα.

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου και νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crfi5ge45xkh)


Κλείσιμο
Σύμφωνα με συγγενή του ενός παιδιού, οι δύο φίλοι γυρνούσαν από βόλτα όταν από αυτοκίνητο βγήκε ένας άνδρας μιλώντας κάποια ξένη γλώσσα. Ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να τους βρίζει και στα 5 μέτρα σημάδεψε στο πόδι και χτύπησε το ένα παιδί.

Αυτο που επισημαίνει ο συγγενής του παιδιού, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι ότι τον έπιασε από τον ώμο και στα αγγλικά του είπε «έλα», προσπαθώντας να τον βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.

Τα δύο παιδιά σε κατάσταση σοκ προσπάθησαν να φύγουν και κρύφτηκαν μάλιστα, σε ένα οικόπεδο και τότε επικοινώνησαν με τους γονείς τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Ευχές Τσαβούσογλου για την 25η Μαρτίου - «Η Τουρκία τείνει χείρα συνεννόησης» λέει ο Δένδιας στο «ΘΕΜΑ»

Κουάντεν Μπέιλς: Από άγριο θύμα bullying σε ταινία με τον Κρις Χέμσγουορθ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης