Απόστολος Γκλέτσος: Δεν είναι λύση το γιαούρτωμα για τον Πρωθυπουργό, αλλά δεν μετανιώνω

Απόστολος Γκλέτσος: Δεν είναι λύση το γιαούρτωμα για τον Πρωθυπουργό, αλλά δεν μετανιώνω

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο Λιάγκας αλλά αν με συνέκρινε με τον Πολάκη, τιμή μου και καμάρι», δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

GKLETSOS_22_2
Σάλο έχει δημιουργήσει ο Απόστολος Γκλέτσος τις τελευταίες ημέρες τόσο μετά τη δήλωση πως είναι... πρόθυμος να γιουρτώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τις «πόζες» του με γιαούρτι που απεικόνιζε τον πρωθυπουργό. 

Μιλώντας στο MEGA, δήλωσε πως δεν μετανιώνει για τη συγκεκριμένη δήλωση και υπογράμμισε το μέλος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν θεωρεί λύση γιαούρτωμα. «Δεν είναι λύση το γιαούρτωμα για τον πρωθυπουργό. Λύση είναι να τον καταψηφίσουμε. Δεν το μετάνιωσα που το έγραψα. Κάναμε ένα αστείο και έγινε ό,τι έγινε. Εδώ έχουν συμβεί τέρατα... Εντάξει, ξέρουμε ότι γίνονται ρουσφέτια όμως εδώ διόρισαν έναν άνθρωπο στα τρένα που είχε στα χέρια του ζωές ανθρώπων. Βάλτον δίπλα σε κάποιον άλλον να εκπαιδευτεί, να μάθει. Ούτε αυτό δεν τους ένοιαζε και εσύ μου λες τώρα για το γιαούρτωμα;», είπε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση γιατί να ψηφίζει κάποιος Απόστολο Γκλέτσο απαντά «για να δούμε κάτι άλλο, για να ξεκινήσει κάτι άλλο. Να δούμε ότι η δουλειά μπορεί να γίνει ήρεμα, τίμια και σωστά».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crfcsiaf9i9d)
 

Κλείσιμο
Για την ένταση που έχει στην προεκλογική του εκστρατεία ο Γκλέτσος απαντά «είναι απολύτως συνειδητό γιατί δεν αντέχω άλλο. Είμαστε υπόδουλοι σε μια νοοτροπίο μητσοτακική που μας θέλει δούλους μέσα στην ίδια μας τη χώρα» και συμπλήρωσε «στη ζωή μου δεν κάνω μόνο δηλώσεις, έχω προϊστορία. Έχω κλείσει τα διόδια, έχω κλείσει την εθνική οδό και έχω κάνει απεργίες πείνας. Δεν λέω μόνο, κάνω πράξεις».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «δεύτερος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ» που του απέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον ίδιο να απαντά «Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας; Δημοσιογράφος είναι; Δημοσιογράφος δεν είναι, αλλά τέλος πάντων. Αν με συνέκρινε με τον Παύλο Πολάκη τιμή μου και καμάρι μου», ενώ δήλωσε και «πολύ στεναγχωρημένος» όλες αυτές τις ημέρες που παιζόταν αν θα είναι ή δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια.

Είπε επίσης: «Δεν κάθομαι να μετράω από το πρωί έως το βράδυ πόσο είναι το κοινό μου. Δεν με φοβίζει αν επιστρέφοντας στην τηλεόραση θα έχω χάσει κόσμο εξαιτίας των πολιτικών μου τοποθετήσεων. Τα χέρια μου να είναι καλά. Εγώ τσομπάνος γεννήθηκα και αγρότης θα πεθάνω».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε για τη δήλωση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη: «Φαντάζομαι ότι θα το είχαν συζητήσει με την Όλγα Τρέμη και το είπε… κοινή συναινέσει. Δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε ότι τώρα θα πω αυτό». 

Ειδήσεις σήμερα:

Rafale, F-16 Viper και Apache πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη στην στρατιωτική παρέλαση - Εντυπωσιακά βίντεο

Συγκινητική η παρέλαση των δύο μαθητών στη Γαύδο για την 25η Μαρτίου

Η ΑΚΤΩΡ στα χέρια της Thrinvest των Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης