Σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας νοσηλεύεται ένας άνδρας ηλικίας 49 ετών μετά από εργατικό ατύχημα.
Το συμβάν έλαβε χώρα σε εργοστάσιο έξω από την πόλη της Λάρισας τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Συνάδελφοί του, σύμφωνα με το onlarissa.gr που αντιλήφθηκαν το συμβάν κάλεσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει για ιατρική βοήθεια.
Ο άνδρας φέρει τραυματισμό στο κεφάλι από αντικείμενο και αυτή την ώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου προβαίνει στις απαιτούμενες εξετάσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στις επόμενες ώρες.
Πιστή στο όραμά της «Για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα» και προκειμένου να συμβάλλει στην προσπάθεια όλων για μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, αλλάζει τις συσκευασίες της σε όλα τα αναψυκτικά, τους χυμούς και τα ροφήματα που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο της.
Ο ρόλος της μύτης είναι να φιλτράρει, να εφυγραίνει και να θερμαίνει τον αέρα και γενικά να τον προετοιμάζει προτού αυτός κατέβει στους πνεύμονες. Οτιδήποτε, συνεπώς, εμποδίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία, προκαλεί προβλήματα