Η προσφορά των εθελοντών της bwin στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα!

Η προσφορά των εθελοντών της bwin στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα!

Η ομάδα εθελοντών της bwin ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της για το 2023, καθώς βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα και στις ετοιμασίες του πασχαλινού bazaar

bwin_copy

Sponsored Content

Η bwin είναι περήφανη για τη σημαντική και πολυεπίπεδη αρωγή της στο κοινωνικό σύνολο. Έτσι, και το 2023 μπήκε με τον ίδιο ενθουσιασμό, με μοναδικό στόχο να προσφέρει ανακούφιση και χαμόγελα στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

«Ό,τι γίνεται, γίνεται από αγάπη». Αυτό είναι το σύνθημα της εθελοντικής ομάδας του κορυφαίου στοιχηματικού brand. Την Παρασκευή (10/03) βρέθηκε στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, ώστε να βάλει το λιθαράκι της στις ετοιμασίες για το υπέροχο πασχαλινό bazaar.

bwin |  Eθελοντική δράση στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα

Κλείσιμο
To «Χατζηπατέρειο» Κέντρο Αποκατάστασης & Στήριξης Παιδιού, είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο στον τομέα της αποκατάστασης παιδιών με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα. Φιλοξενεί 100 παιδιά και απευθύνεται σε ηλικίες έως 14 ετών. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες του Κέντρου αρχίζουν από την πρώιμη παρέμβαση με ομαδικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο πλαίσιο Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, όπου φοιτούν με εγκεφαλική παράλυση και συναφείς κινητικές ή και νοητικές αναπηρίες. Παράλληλα, λειτουργεί εξωτερικό πρόγραμμα Ειδικής Διαπαιδαγώγησης, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες έως 14 ετών.

Οι εθελοντές της bwin βοήθησαν τα παιδιά στη δημιουργία υπέροχων πασχαλινών κατασκευών, τα οποία και θα διατεθούν στο bazaar του ιδρύματος τις ημέρες των εορτών. Ο ενθουσιασμός των παιδιών, η διάθεση των εθελοντών και η όρεξη να δημιουργήσουν και να προσφέρουν έκαναν το κλίμα ακόμα πιο όμορφο. Η «αγκαλιά» των εθελοντών της bwin σκόρπισε χαμόγελα και όλοι μαζί ένωσαν τις δυνάμεις για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

FWTO_1

Οι κοινωνικές δράσεις της bwin
Σε κάθε ευκαιρία, η bwin στηρίζει έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη και αποδεικνύει ότι ακολουθεί πιστά τις αξίες που τη διέπουν, για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Το απέδειξε με το ταξίδι αγάπης σε όλη την επικράτεια, όπου με την ανακατασκευή επτά γηπέδων έδωσε την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν ένα καλύτερο αύριο.

Παράλληλα, η bwin υπήρξε καθοριστικός υποστηρικτής της ανέγερσης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη». Το βραβευμένο στοιχηματικό brand αγκάλιασε το εγχείρημα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων του Σωματείου καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργίας του μεγάλου έργου για τη στέγαση ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση.

FWTO_2

Η bwin που αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ανταποκρίθηκε άμεσα για βοήθεια και υποστήριξη στη δημιουργία του ξενώνα φιλοξενίας «Irina».

Κάθε κοινωνική δράση, έχει ως αποτέλεσμα τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας και την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων. Η bwin παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις και δράσεις που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση της κοινωνίας.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, οι παραπάνω πρωτοβουλίες της bwin, εντάσσονται στους Στόχους 10: Λιγότερες Ανισότητες και 17: Συνεργασία για τους Στόχους. Περισσότερα για το κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης