Ξεκίνησε το κορυφαίο bazaar επίπλωσης και διακόσμησης με προσφορές ως -60% σε όλα τα είδη

Ξεκίνησε το κορυφαίο bazaar επίπλωσης και διακόσμησης με προσφορές ως -60% σε όλα τα είδη

Το τετραήμερο ανοιξιάτικο Bazaar της Δελούδης (15 - 18 Μαρτίου) με προσφορές σε κομμάτια κορυφαίων design οίκων που φτάνουν και το -60% είναι είδηση! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

HighRes-16

Sponsored Content

Η έλευση της άνοιξης συνοδεύεται παραδοσιακά από μεγάλα bazaar και ελκυστικές προσφορές που σου προσφέρουν την ευκαιρία να ανανεώσεις το σπίτι και τη διάθεσή σου σε τιμές πολύ περισσότερο από δίκαιες. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ενδιαφερόμενος καταναλωτής πρέπει να κινηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί τις περισσότερες φορές οι προσφορές δεν αφορούν πολλά κομμάτια, είναι δηλαδή περιορισμένα ή απλώς τελευταία. Μία τέτοια περίπτωση είναι το εαρινό Bazaar της εταιρείας ΔΕΛΟΥΔΗΣ, που έχει συνδεθεί με τους διασημότερους design οίκους επίπλωσης και διακόσμησης, όπως B&B, Cassina, Flexform, Poliform, Living Divani, Flos, MDF Italia, Paola Lenti, Exteta, Acerbis, Arflex, Tom Dixon, Moooi, Thonet.

acerbis-chairs-2


Έτσι, λοιπόν, από σήμερα 15 Μαρτίου μέχρι και τις 18 Μαρτίου, στο τετραήμερο Bazaar της ΔΕΛΟΥΔΗΣ μπορεί κάποιος να αποκτήσει μοναδικά κομμάτια εκλεπτυσμένου και απόλυτα μοντέρνου στυλ σε τιμή έως και 60% χαμηλότερη από την αρχική. Ο λόγος για statement έπιπλα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου (καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, καρέκλες,  φωτιστικά, χάλια, συστήματα, μπουφέδες κ.ά.) που είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν την εικόνα αλλά και την αύρα του σπιτιού σας.

SIGN-1-scaled


Το Bazaar πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο της Δελούδης στον Άλιμο, που πρόσφατα ανακαινίσθηκε ριζικά, με αφορμή και τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας. Οι πρόσφατα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στο εντυπωσιακό κτίριο του Αλίμου αντιπροσωπεύουν απόλυτα τη σύγχρονη αισθητική του σήμερα, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις του high-end interior design, διατηρώντας παράλληλα την απόλυτη αίσθηση κομψότητας που πηγάζει από τα διαχρονικά κλασικά κομμάτια. Άλλωστε, η απέριττη πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική δίνουν το στίγμα της Δελούδης εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

GENDER-02
Κλείσιμο

Επισκεφθείτε το Bazaar στο Alimos Showroom 15 ως και τις 18 Μαρτίου και αλλάξτε επίπλωση, διακόσμηση και διάθεση στις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς. Μόνο για τέσσερις ημέρες και μόνο για όσους προλάβουν. 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αλίμου 5 & Νικηφόρου Βρεττάκου Άλιμος, τηλ. 210-9851378 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης