Γλυκά Νερά: Τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ κάνει η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Τον γύρο των βρετανικών ΜΜΕ κάνει η δικαστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Απορρίφθηκε το αίτημα των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για αποκλειστική επιμέλεια

karolain1
Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να απορριφθεί το αίτημα των γονιών του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για αποκλειστική μέριμνα της εγγονής τους. Απέτυχαν να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Αυτό σχολιάζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun για τους γονείς του καταδικασθέντα πιλότου, που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Στην αποτυχία των γονιών του συζυγοκτόνου να πάρουν την επιμέλεια αναφέρεται και η Daily Mail υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη μικρή για μία ώρα την εβδομάδα είτε μέσω Skype είτε μέσω άλλης πλατφόρμας. 

Η Mirror, με τη σειρά της, σημειώνει ότι παρά τη στυγερή δολοφονία, τον στραγγαλίσμό της Καρολάιν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, οι γονείς του Αναγνωστόπουλου δεν δίστασαν να εκκινήσουν νομική διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας. 

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 35χρονου πιλότου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Όπως είναι γνωστό, με την πρωτόδικη απόφαση δεν είχε αναγνωριστεί στον κατηγορούμενο κανένα ελαφρυντικό με τον 35χρονο να υποστηρίζει, ωστόσο, ότι δολοφόνησε την σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Όπως εν ολίγοις είχε ισχυριστεί, «θόλωσε» όταν η Καρολάιν απώθησε την μικρή Λυδία έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν. Όλα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά, είπε, και ενώ βρίσκονταν πάνω στο σώμα της κοπέλας, η οποία ήταν στο κρεβάτι τους, θέλοντας να την ηρεμήσει.

Σε ό,τι αφορά το θέατρο που είχε στήσει επί 30 και πλέον ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν για να πείσει τις Αρχές ότι στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών εισέβαλαν ληστές, κατά την απολογία του στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί πως μόνο σκοπό είχε να μη μείνει το παιδί του και χωρίς τον πατέρα του.

Ειδήσεις σήμερα

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Επίθεση σε Βαρουφάκη: Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο

Όσκαρ: Από τον Μπενίνι στον Μπρόντι - Οι πιο… άβολες ευχαριστήριες ομιλίες στην ιστορία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης