ΗΡΩΝ ΕΝ.Α: Υψηλές «αποδόσεις» με αποδείξεις

ΗΡΩΝ ΕΝ.Α: Υψηλές «αποδόσεις» με αποδείξεις

Το πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα της εταιρείας ΗΡΩΝ έκλεισε δύο χρόνια ζωής και γιορτάζει, μαζί με τους καταναλωτές που το επέλεξαν, τις υψηλές πραγματικές «αποδόσεις» που τους απέφερε για αυτά τα δύο χρόνια.

Ena-2-01

Sponsored Content

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το 2021, πέτυχε ετήσια πραγματική «απόδοση» 15%! Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α κατά τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του, το 2022, πέτυχε ετήσια πραγματική απόδοση 25%! Ενώ το ίδιο προβλέπεται ότι θα πετύχει και για το 2023, καθώς από τον Ιούνιο θα λήξει η εφαρμογή του Προσωρινού Μηχανισμού Επιστροφής Μέρους Εσόδων Αγοράς Επόμενης Ημέρας.

Πελάτης δηλαδή, του ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα από το λανσάρισμά του (τον Ιανουάριο του 2021) με το ποσό των 1.000€, το τέλος του 2022 τον βρήκε να έχει λάβει στο λογαριασμό του ηλεκτρικής ενέργειας συνολικές εκπτώσεις 400 ευρώ!

Πώς «λειτουργεί» το ΗΡΩΝ ΕΝΑ;
Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α είναι σαν ο πελάτης να έχει ένα φωτοβολταϊκό στην ταράτσα του, χωρίς όμως να το έχει! Το φωτοβολταϊκό αυτό το έχει ο ΗΡΩΝ και είναι εγκατεστημένο στα φωτοβολταϊκά πάρκα του ΗΡΩΝΑ και της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ και λειτουργεί σαν ο πελάτης να «νοικιάζει» ένα τμήμα αυτού του φωτοβολταϊκού. Αυτό το τμήμα παράγει ρεύμα, το ρεύμα αυτό πουλιέται στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Ελλάδας, το αποτέλεσμα της πράξης αυτής είναι κάποια ευρώ και τα ευρώ αυτά ο πελάτης τα βλέπει ως έκπτωση στον λογαριασμό του στον ΗΡΩΝΑ. Τόσο απλά!

Η ευελιξία του προγράμματος ΗΡΩΝ ΕΝ.Α
Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα για τον καταναλωτή που θα το επιλέξει. Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α ξεκινάει να δουλεύει προς όφελος του καταναλωτή από την ημέρα ένταξής του στο πρόγραμμα. Δεν απαιτούνται επίπονες διαδικασίες αδειοδοτήσεων, μελετών, εγκατάστασης, ασφάλισης, συντήρησης, κ.ο.κ. όπως θα συνέβαινε στην περίπτωση εγκατάστασης κάποιου φωτοβολταϊκού στην ταράτσα του καταναλωτή. Το, δε, κόστος συμμετοχής είναι πολύ χαμηλό: μόνο 1.100€ ανά 1 kW εγκατεστημένης ισχύος.

Σε περίπτωση μετακόμισης το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α ακολουθεί τον καταναλωτή χωρίς ο τελευταίος να χρειαστεί να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Μπορεί επίσης, κατόπιν επιλογής του καταναλωτή, να μεταφερθεί σε άλλη παροχή της επιλογής του.

Ο πελάτης που το έχει επιλέξει μπορεί να «φύγει» από το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α όποτε εκείνος το αποφασίσει, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, χωρίς κάποια ποινή πρόωρης αποχώρησης και φυσικά, χωρίς να χρειαστεί να «ξηλώσει» κάποιο φωτοβολταϊκό από την ταράτσα του, ενώ λαμβάνει πίσω το ποσό συμμετοχής του αφαιρουμένων των εκπτώσεων που έχει ήδη λάβει.

Ο εκπτώσεις που δημιουργεί το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, για τον κάθε καταναλωτή που το επιλέγει, αποτυπώνονται στο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ του πελάτη. Τα στοιχεία παραγωγής του φωτοβολταϊκού που υποστηρίζει το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α καθώς και οι τιμές πώλησης του ρεύματος που παράγεται από αυτό είναι άμεσα προσβάσιμες από τον ίδιο, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στο heron.gr καθώς και στην ένθετη ανάλυση που συνοδεύει το μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ.

logo-ena
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης