Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Το κορίτσι μου πάει…» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Ιφιγένειας Μήτσκα

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: «Το κορίτσι μου πάει…» - Συγκλονίζει ο πατέρας της Ιφιγένειας Μήτσκα

«Ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία, αυτό ήταν η Ιφιγένεια», τονίζει γεμάτος συγκίνηση ο Σωτήρης Μήτσκας - «Χάσαμε ένα διαμαντάκι, θα το πληρώσουν ακριβά», λέει η αδερφή της

tempi_-_ifigeneia
Για την ανείπωτη θλίψη που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του μίλησε ο πατέρας της Ιφιγένειας Μήτσκα που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Μάλισταο Σωτήρης Μήτσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1 απηύθυνε έκκληση προς τους δημοσιογράφους λέγοντας να μην ενοχλούν τον σύντροφό της ο οποίος επέζησε από την τραγωδία. 

Δεν έχει έρθει κανένας για βοήθεια, ούτε ψυχολόγος

«Πέρασαν οι ώρες και οι μέρες και είμαι καλύτερα. Η μητέρα της έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και η άλλη κόρη μου που είναι λεχώνα. Το διαχειρίζονται» είπε αρχικά ο πατέρας της Ιφιγένειας και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν έχει έρθει κανένας για βοήθεια. Ούτε ψυχολόγος. Ούτε τίποτα, κανένας. Οι μόνοι που μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν κάποιες κυρίες ψυχολόγοι, όταν πήγαμε να παραλάβουμε τη σορό».

«Άκουσα πολλά, άλλα αλήθεια, άλλα ψέματα. Προσπαθώ να τα ξεκαθαρίσω. Σίγουρα έφταιξαν οι άνθρωποι. Το ανθρώπινο λάθος όμως αποδείχτηκε ότι μπορούσε να διορθωθεί. Δεν έχω κινητό, δεν ήθελα να μιλάω και με κανέναν, εμένα προσωπικά δεν με ζήτησε κανείς να μου πει κάτι», επεσήμανε ο κ. Μήτσκας.
Όπως εξομολογήθηκε, η κόρη του πήρε το πτυχίο της στις αρχές Δεκεμβρίου και είχε μόνο όνειρα στη ζωή της.

Αναφορικά με τον σύντροφο της Ιφιγένειας, ο πατέρας της είπε ότι τραβάει τον δικό του Γολγοθά και έκανε έκκληση να μην ενοχλούν την οικογένειά του. «Το κορίτσι μου πάει… Τώρα τι άλλο να σας πω… Μην ενοχλείτε την άλλη οικογένεια. Ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία, αυτό ήταν η Ιφιγένεια. Μου έφαγαν το παιδί μαζί με όλα τα άλλα. Μην αποποιηθεί κανένας την ευθύνη», τόνισε χαρακτηριστικά. 

«Χάσαμε ένα διαμαντάκι, θα το πληρώσουν ακριβά» 

«Για το όνομά της όσοι είναι θα το πληρώσουν ακριβά αυτό που έκαναν. Εχασα την αδελφή μου στα 22 της, ενώ πρόσφατα πήρε και το πτυχίο της. Ο,τι και να γίνει αυτοί που το έκαναν αυτό το έγκλημα θα το πληρώσουν, όχι μόνο για το όνομα της αδελφής μου αλλά και για τα ονόματα που χάθηκαν. Το δίκιο μας δεν μετράει. Χάθηκε πλέον η αδελφή μου, χάθηκαν τόσοι άνθρωποι μικρής ηλικίας. Η αδελφή μου μικρούλα ήταν, χαρούμενο κορίτσι. Ενα διαμαντάκι ολόκληρο χρυσό. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μας», τόνισε από την πλευρά της η αδερφή της 23χρονης Ιφιγένειας μιλώντας στο Mega.

Μιλησε στο τηλέφωνο με την αδερφή της λίγο πριν τη σύγκρουση

Κλείσιμο
Στο μεταξύ η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ιφιγένεια με την οικογένειά της ήταν λίγη ώρα πριν τη μοιραία σύγκρουση. Τότε ήταν που μίλησε με την αδερφή της. Λίγο νωρίτερα είχε μιλήσει και με την μητέρα της λέγοντάς της ότι θα αργούσε και ότι θα την πήγαινε στο σπίτι ο πατέρας του συντρόφου της με τον οποίο επέβαινε μαζί στο μοιραίο τρένο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr00d202z4k1)


Ειδήσεις σήμερα:

Οδύνη στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη - Παρών ο Μητσοτάκης

Σε αναστολή καθηκόντων οι γιατροί για τον επιθεωρητή - Έδωσαν άδεια 30 ημερών χωρίς εξέταση


Συνελήφθη ο συγγραφέας Στέφανος Ξενάκης - Είχε καταδικαστεί για ακάλυπτες επιταγές και χρέη




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης