Μαγνησία: Μαθήτρια Δημοτικού αποκάλυψε ότι ο 50χρονος θείος ασελγούσε σε βάρος της επί ένα χρόνο

Μαγνησία: Μαθήτρια Δημοτικού αποκάλυψε ότι ο 50χρονος θείος ασελγούσε σε βάρος της επί ένα χρόνο

Η 12χρονη εκμυστηρεύτηκε το γεγονός σε κοινωνικό λειτουργό του σχολείου τους - Άμεση η κινητοποίηση για τη διερεύνηση της υπόθεσης

ασελγεια83
Σοκαρισμένη είναι η Μαγνησία τις τελευταίες μέρες από την είδηση πως ένας 50χρονος άνδρας ασελγούσε στην 12χρονη ανιψιά του -μαθήτρια Δημοτικού- του επί έναν χρόνο... ίσως και περισσότερο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, η υπόθεση γνωστοποιήθηκε στην Εισαγγελία την περασμένη Πέμπτη από κοινωνικό λειτουργό του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στην περιφέρεια της Μαγνησίας, άμεσα ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο και παραγγέλθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας θα κληθεί να καταθέσει και ο φερόμενος ως δράστης τις επόμενες μέρες.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ιατροδικαστική εξέταση υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα διεξάγεται και κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης, ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραμέληση του παιδιού.

Η σοβαρή υπόθεση έρχεται στο φως, μετά από εκμυστηρεύσεις της μαθήτριας στην κοινωνική λειτουργό του σχολείου και σύντομα αναμένεται η δικογραφία της Εισαγγελίας με τον φάκελο της υπόθεσης και τις καταθέσεις, προκειμένου να απαγγελθούν διώξεις κατά του φερόμενου ως βιαστή, που ανήκει στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ειδήσεις σήμερα:

Έσπασαν τη τζαμαρία του καφέ στη Γλυφάδα και πέταξαν μέσα τον εκρηκτικό μηχανισμό - Δείτε εικόνες και βίντεο

Αποσύρεται ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος από την Επιτροπή του υπουργείου Υποδομών

Σκληρή μάχη δίνει ο 20χρονος που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης