Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - «Με ξυλοκόπησε επαγγελματίας» λέει ο άνδρας που την κατήγγειλε

Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - «Με ξυλοκόπησε επαγγελματίας» λέει ο άνδρας που την κατήγγειλε

Δείτε φωτογραφίες - Ο 37χρονος υποστηρίζει ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση -Κρατούμενη έως την Πέμπτη που θα οδηγηθεί στον ανακριτή

37xronos_super_kiki_arthro
Ποινική δίωξη για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή ασκήθηκε στη Super Κική μετά τη σύλληψή της. Νωρίτερα η γνωστή influencer οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  κατηγορούμενη μαζί με τη συνέταιρό της και μια ακόμη φίλη τους ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.

Ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρ Στεφανόπουλος είπε στο protothema.gr: «Οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της ηθικής αυτουργίας. Και τα τρία κορίτσια δεν έχουν καμία εμπλοκή, κατήγγειλαν τον συγκεκριμένο κακοποιητή για τις κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση πράξεις βίας κατά της πρώην συντρόφου του. Όλα θα ξεκαθαριστούν την Πέμπτη το πρωί στον ανακριτή»

Στο κρατητήριο

Οι τρεις κοπέλες πέρασαν τη νύχτα στο κρατητήριο μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο 37χρονος ενώ οι ίδιες έχουν μηνύσει τον πρώην σύντροφο της μιας για απειλή, εξύβριση και ενδοοικογενειακή βια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα παραμείνουν κρατούμενες έως και την Πέμπτη.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, χθες το πρωί η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν. Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.

37xronos-1
Κλείσιμο


«Η επίθεση αυτή είναι επαγγελματική, προσχεδιασμένη»

Μιλώντας στο protothema.gr ο δικηγόρος του 37χρονου μιλά για επαγγελματική και προσχεδιασμένη επίθεση. Το protothema.gr, παρουσιάζει φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία περιήλθε ο άνδρας. 

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: «Τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για τον εντολέα μου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν απείλησε και δεν εξύβρισε αλλά πιο πολύ ακόμη δεν προπηλάκισε ή τέλεσε αδικήματα όπως ξυλοδαρμό ή απόπειρα ξυλοδαρμού. Απεναντίας, δέχθηκε βαρύτατη σωματική κάκωση από άνδρα ο οποίος ήταν εκεί από τις τρεις γυναίκες προφανώς διότι είναι αυτός που τις συνοδεύει σε κάθε δικαστική διαμάχη που έχουν.

Του κατάφερε ένα πλήγμα στο σαγόνι και για αυτό έχει κάταγμα. Έχει κάταγμα στο πηγούνι, στη μύτη και έχει και κάταγμα στο χέρι.

Άρα, λοιπόν, η επίθεση αυτή είναι επαγγελματική, προσχεδιασμένη. Παρότι υπήρχε όρος, υποτίθεται ασφαλιστικών μέτρων, να μην συναντώνται μεταξύ τους τον παραβίασε η σύντροφός του και συνάμα με τις άλλες δύο γυναίκες, την κουμπάρα της, τη Super Κική, και άλλη μια η οποία συνέδραμε στην προσπάθειά τους τον έχουν ξυλοκοπήσει και τον έχουν φέρει σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να ήταν πολλή επικίνδυνη για τη σωματική του ακεραιότητα.

37xronos-2


Εμείς δηλώνουμε σήμερα ενώπιον του αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου ότι θα λάμψει η αλήθεια για την απόπειρα δολοφονίας, όπως θέλουμε να χαρακτηριστεί του εντολέα μου, από τον άγνωστο άνδρα.

Ο οποίος δεν ήταν περαστικός, γιατί αν ήταν περαστικός θα περίμενε και την Αστυνομία να κάνει την κατάθεσή του. Είναι ένας επαγγελματίας άνθρωπος ο οποίος πληρώθηκε για να τον ξυλοκοπήσει βαρύτατα», δηλώνει στο protothema.gr ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

dikigoros
Ο δικηγόρος του 37χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος


Εξύβριση και απειλές καταγγέλλει η Super Κική

Από την πλευρά της, η Super Κική υποστηρίζει πως η φίλη της έπεσε θύμα εξύβρισης και δέχθηκε απειλές από τον 37χρονο, πρώην σύντροφό της και ενεπλάκη στον καβγά προκειμένου να την προστατεύσει.

Όλα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο 37χρονος, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μπήκε με τα κλειδιά του στο διαμέρισμά της στου Ζωγράφου και σε κατάσταση μέθης άρχισε να την βρίζει και να την απειλεί.

Στη συνέχεια, η 37χρονη έφυγε από το σπίτι και πήγε στη δουλειά της. Ο 37χρονος την ακολούθησε και εκεί η Super Κική, η οποία εργάζεται μαζί της, μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

Οι τρεις τους κατευθύνθηκαν προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους. Κατά τη διάρκεια του καβγά, ένας περαστικός αναγνώρισε τη διάσημη influencer και χτύπησε τον 37χρονο για να γλιτώσει τις δύο γυναίκες.

Η Super Κική, το ζευγάρι καθώς και μια ακόμη φίλη τους προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Οι δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 37χρονου για εξύβριση, απειλή και ενδοοικογενειακή βια.

37xronos-3



Δείτε βίντεο: Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - «Επαγγελματίας με ξυλοκόπησε» λέει ο άνδρας που την κατήγγειλε
Super Κική: Της ασκήθηκε ποινική δίωξη - «Επαγγελματίας με ξυλοκόπησε» λέει ο άνδρας που...


Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο και η... ανακωχή Ελευθερίας-Μάριου - Δείτε βίντεο

Καραμανλής: Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Πιερρακάκης για Market Pass: «32.000 αιτήσεις σε λίγη ώρα» - Από την Παρασκευή αιτήσεις και στα ΚΕΠ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης