Παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου σε σπίτι στη Λαμία

Παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου σε σπίτι στη Λαμία

Ο 40χρονος είχε «στήσει» μια πλήρη εγκατάσταση με όλα τα απαραίτητα σύνεργα 

Lamia-emfialwtirio
Μια πλήρη εγκατάσταση με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για την εμφιάλωση και την αναγόμωση κενών φιαλών με λαθραίο υγραέριο είχε εγκαταστήσει σε διάφορους χώρους μέσα και έξω από το σπίτι του σε κοινότητα της Λαμίας ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης.

Το παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου εντοπίστηκε στο πλαίσιο κοινής επιχείρησης της Ασφαλείας, της ΥΕΔΔΕ, του Τελωνείου Στυλίδας και το Τμήμα Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στους χώρους και σε ένα Ι.Χ. φορτηγό του 40χρονου, βρέθηκαν 78 κενές φιάλες υγραερίου διαφόρων εταιρειών, μια δεξαμενή προπανίου– βουτανίου στις βάνες της οποίας υπήρχαν ενσωματωμένα λάστιχα με ένδειξη πληρότητας σε ποσότητα υγραερίου για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι απαιτούμενοι φόροι και δασμοί, ένα πιστόλι επαναγέμισης κενών φιαλών υγραερίου με λάστιχο, καθώς και μια ηλεκτρική αντλία με λάστιχο και μανόμετρο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του απήγγειλε τις κατηγορίες της παράβασης του Τελωνειακού Κώδικα και της οργάνωσης αγοράς πετρελαιοειδών, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό του.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς έφτασε στην παραίτηση η Στέρτζον - Η «βαναυσότητα» και η διαμάχη για τους διεμφυλικούς


Τσικνοπέμπτη με τοπικές νεφώσεις και 16 βαθμούς Κελσίου

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης