Ροδόπη: Η σκυλίτσα «Λάικα» βρήκε κρύπτη με 32 κιλά κάνναβης σε Ι.Χ.

Ροδόπη: Η σκυλίτσα «Λάικα» βρήκε κρύπτη με 32 κιλά κάνναβης σε Ι.Χ.

Δυο οχήματα ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και ανέλαβε δράση η «Laika», η οποία ανακάλυψε αμέσως στην οροφή του ενός αυτοκινήτου μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη

rodopi-kannavi-leica
Για άλλη μια φορά, η σκυλίτσα ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika” της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης έβγαλε ασπροπρόσωπους τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής που την δανείστηκαν για να ανακαλύψει τις μεγάλες ποσότητες κάνναβης που θα φυγάδευε στην Τουρκία μια εγκληματική οργάνωση.

Μετά την πληροφορία για τη δράση του κυκλώματος το οποίο μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Τουρκία μέσω Ελλάδας, οι αστυνομικοί σχεδίασαν συντονισμένη επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Ροδόπης ένα ζευγάρι αλλοδαπών που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ ένας τρίτος αλλοδαπός λειτουργούσε ως προπομπός με άλλο όχημα.

Τα δυο οχήματα ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο και ανέλαβε δράση η “Laika”, η οποία ανακάλυψε αμέσως στην οροφή του ενός αυτοκινήτου μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες 44 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 32 κιλών και 50 γραμμαρίων.
Laika-Rodopi-kannabi__1_
 

Η ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε, όπως και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία, Δημόσιο και καταστήματα

Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη - Η πρόταση της εισαγγελέως

Σίγουρα τις επόμενες ώρες θα έχουμε έναν ισχυρό μετασεισμό πάνω από 6,5R στην Τουρκία, λέει ο Τσελέντης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης