Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Αναβαθμίστηκαν οι υποδομές για την κατασκευή των φρεγατών Belharra

Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Αναβαθμίστηκαν οι υποδομές για την κατασκευή των φρεγατών Belharra

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το μέρος των φρεγατών FDI, που κατασκευάζουν τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας

fregates_FDI_naval_group_main
Σημαντική πρόοδος καταγράφεται στο πρόγραμμα φρεγατών για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, καθώς αναβαθμίστηκαν οι ναυπηγικές υποδομές στη Σαλαμίνα για την κατασκευή τους.

Με μια ανάρτηση στο Twitter, η Naval Group έδειξε την πρόοδο της κατασκευής των πολυαναμενόμενων φρεγατών FDI για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, και συγκεκριμένα του μέρους των φρεγατών που κατασκευάζονται στα αναβαθμισμένα πλέον ναυπηγεία της Σαλαμίνας.



«Μια μικρή ματιά από το νησί της Σαλαμίνας όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για το μέρος των FDI που κατασκευάζουν τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας, με την κοπή των πρώτων πινακίδων! Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά από μια φάση αναβάθμισης ναυπηγικής υποδομής και μηχανικής παραγωγής» αναφέρεται στην ανάρτηση της Naval Group.

«Από την ανάθεση της σύμβασης από τη Naval Group τον Οκτώβριο του 2022, έχουμε ορίσει και πραγματοποιήσει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις του ναυπηγείου, όπως εγκατάσταση νέου εναέριου γερανού ή αναβάθμιση της μηχανής κοπής πλάσματος μας. Πραγματοποιούμε επίσης την πιστοποίηση των συγκολλητών μας» είπε, σύμφωνα με τη Naval Group, ο Γιώργος Κόρος, διευθύνων σύμβουλος των Ναυπηγείων Σαλαμίνας.

Κλείσιμο
«Την περασμένη εβδομάδα περάσαμε με επιτυχία την πρώτη ανασκόπηση μηχανικής παραγωγής μπλοκ με την ομάδα της Naval Group και ξεκινήσαμε αμέσως την κοπή των πρώτων πλακών που παραλήφθηκαν από το Λοριάν» υπογράμμισε.

Και κατέληξε: «Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με έναν μηχανικό της Naval Group που εδρεύει μόνιμα στις εγκαταστάσεις μας, ο οποίος μας παρέχει τεχνική βοήθεια για την παραγωγή μπλοκ των FDI. Είμαστε εντός προγράμματος και η συνεργασία μας με τη Naval Group είναι πολύ θετική».

Ειδήσεις σήμερα:  

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιόνια ξανά στην Αττική τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Μετατοπίστηκε κατά τρία μέτρα η αραβική τεκτονική πλάκα και η Τουρκία μετακινήθηκε... νοτιοδυτικά

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κόντρες για τον καιρό - Ποιοι μετεωρολόγοι έπεσαν μέσα και ποιοι… ολίγον έξω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης