Αγρίνιο: Γυναίκες Ρομά παραβίαζαν σπίτια με... τραπουλόχαρτα!

Αγρίνιο: Γυναίκες Ρομά παραβίαζαν σπίτια με... τραπουλόχαρτα!

Οι γυναίκες ηλικίας 51 και 48 χρόνων εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Agrinio-diarrixeis-trapouloxarta
Δεν ήταν γερά τα... τραπουλόχαρτα που χρησιμοποίησαν μαζί με μια τηλεκάρτα δυο γυναίκες Ρομά, οι οποίες προσπάθησαν να παραβιάσουν διαδοχικά με αυτά τις πόρτες τριών σπιτιών σε μια περιοχή του Αγρινίου χωρίς να τα καταφέρουν, το μεσημέρι της Πέμπτης!

Οι δράστιδες ηλικίας 51 και 48 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατέσχεσαν τα «εργαλεία» τους και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για απόπειρα κλοπής από κοινού. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ στο μεταξύ παραμένουν στα κρατητήρια καθώς ερευνάται αν είχαν διαρρήξει και άλλα σπίτια.

Δεν ήταν γούρικα τα «σκρατς»

Δεν έφερε τύχη η δεσμίδα με τα δελτία «σκρατς» που άρπαξαν μαζί με 400 ευρώ στους τρεις Έλληνες οι οποίοι διέρρηξαν ένα περίπτερο σε περιοχή του Δήμου Ελασσόνας, τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Έκλεψαν χρήματα από το όχημα ενός άνδρα που βρήκαν ανασφάλιστο στη Σπάρτη ένας 18χρονος Έλληνας μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό του, το απόγευμα της Τετάρτης. Ωστόσο, ο 18χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι είναι τα κινεζικά μπαλόνια «κατάσκοποι» και γιατί είναι δύσκολο να καταρριφθούν

Γιατί ο Τσίπρας φοβάται ότι θα χάσει τη νεολαία αν πάνε πίσω οι εκλογές

Υποχρεωτικές οι αντιολισθητικές αλυσίδες - Εκτεταμένοι έλεγχοι από το Σάββατο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης