efood market - το supermarket του efood, super γρήγορα!

efood market - το supermarket του efood, super γρήγορα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα

efood1

Sponsored Content

Έχει συμβεί σε όλους μας: τα ντουλάπια στο σπίτι αδειάζουν, το ψυγείο το ίδιο, ακόμα και η τροφή του σκύλου είναι στα τελευταία της. Και το ακόμα χειρότερο σενάριο για όλο αυτό; Να είναι Κυριακή και τα supermarket να είναι κλειστά.

Μην αγχώνεσαι, γιατί το efood ξέρει τον τρόπο για να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο -κυριολεκτικά- και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να κουνηθείς από το σπίτι σου.

Ποια είναι αυτή η λύση; Το efood market: το supermarket του efood, που έρχεται στην πόρτα σου super γρήγορα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα.

Και τα ευχάριστα δε σταματάνε εδώ, γιατί το efood market λειτουργεί καθημερινά έως τις 00:30, ακόμα και τις Κυριακές και τις αργίες που τα super market είναι κλειστά. Οπότε, μην ανησυχείς και το κοκκινιστό που λέγαμε μπορεί να είναι έτοιμο και για το κυριακάτικο τραπέζι.

Κλείσιμο
Ναι, αλλά τι γίνεται αν χρειάζεσαι να αγοράσεις περισσότερα πράγματα; Κανένα πρόβλημα, γιατί στο efood market βρίσκεις από σνακ, αναψυκτικά, παγωτά και έτοιμα γεύματα, μέχρι φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γαλακτοκομικά, είδη παντοπωλείου, αλλά καπνικά, καθαριστικά, βρεφικά και παιδικά είδη, προϊόντα για το κατοικίδιό σου, και ακόμα περισσότερα.

Πριν τρέξεις να βάλεις την παραγγελία σου, ρίξε μια ματιά στη λίστα με τις περιοχές που εξυπηρετεί μέχρι σήμερα το efood market: Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλος και στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής.

Δοκίμασε το efood market και φέρε το supermarket στην πόρτα σου, σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης