Έθαψαν βαρέλια με 108 κιλά κάνναβης σε χωράφι στο Κιλελέρ

Έθαψαν βαρέλια με 108 κιλά κάνναβης σε χωράφι στο Κιλελέρ

Σκύλος ανιχνευτής ξέθαψε τα ναρκωτικά - Συνελήφθη 27χρονος Έλληνας 

Larisa-kannabi
Η έρευνα που συνεχίζεται από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας μετά την ανεύρεση σχεδόν 36 κιλών κάνναβης σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, πριν από δέκα ημέρες, έφερε στο φως μια ακόμη «καβάντζα» στην περιοχή Κυπάρισσος όπου ο σκύλος ανιχνευτής ξέθαψε βαρέλια που περιείχαν άλλα 72 κιλά ναρκωτικών!

Το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 27χρονο Έλληνα που είχε πάει στην πρώτη «καβάντζα», όπου η σπείρα έκρυβε συσκευασίες με ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης σε «φούντα», συνολικού βάρους 35 κιλών και 822 γραμμαρίων. Η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίστηκε και η περιοχή τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση.

Larisa-kannabi2


Το πρωί της Τετάρτης, οι αστυνομικοί που είχαν ακροβολιστεί στο σημείο είδαν να φτάνει ένας Έλληνας με Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε άγνωστος συνεργός του, ο οποίος διέφυγε με το όχημα.

Του πέρασαν χειροπέδες και ο εκπαιδευμένος σκύλος ερεύνησε όλη την έκταση, όπου ανακάλυψε θαμμένα στο έδαφος πλαστικά βαρέλια τα οποία περιείχαν άλλες 50 συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 71 κιλών και 742 γραμμαρίων!

Κλείσιμο
Larisa-kannabi


Σε βάρος του δράστη, όπως και του 27χρονου, έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί τους και να εντοπιστεί η χασισοφυτεία από την οποία προέρχονταν οι ποσότητες της κάνναβης.

Ειδήσεις σήμερα:

Bullying Βαρεμένου σε Άννα Καραμανλή: Της πήρε φωτογραφία από τα χέρια και την πέταξε - Βίντεο

Χτύπησαν και μαχαίρωσαν 17χρονο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο

«Παιδί μου!» - Η κραυγή του πατέρα του Τουρούτσικα όταν έφτασε το φέρετρο - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης