Ψευτογιατρός: Έστελνε «μαύρα» χρήματα στην Ελβετία - Υποσχόταν θεραπεία ακόμη και για τον αυτισμό

Ψευτογιατρός: Έστελνε «μαύρα» χρήματα στην Ελβετία - Υποσχόταν θεραπεία ακόμη και για τον αυτισμό

Το protothema.gr φέρνει στο «φως» τα εμβάσματα που έστελναν οι γονείς νεαρής ασθενούς με σκλήρυνση κατα πλάκας στους λογαριασμούς του Τριανταφύλλου αλλά και τα email προς τον ίδιο

pseutogiatros_apodeikseis_xr
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την απάτη που είχε οργανώσει ο 66χρονος ψευτογιατρός ο οποίος ζητούσε από τους ασθενείς και τους συγγενείς τους να τον πληρώνουν με εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ ο ίδιος υποσχόταν «μαγικές» θεραπείες ακόμη και για τον αυτισμό.

Η γυναίκα που έκανε την πρώτη καταγγελία σε βάρος του 66χρονου, το 2017, ανέφερε πως ο Τριανταφύλλου της ζητούσε να πληρώνεται με «μαύρο» χρήμα, το οποίο του έδινε χέρι με χέρι μέσα σε φακέλους. Την αμοιβή που δεν έδινε σε ρευστό την μετέφερε μέσω εμβασμάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο 66χρονος σε ελβετικές και γερμανικές τράπεζες.

Το protothema.gr φέρνει στο «φως» τα εμβάσματα που έστελναν οι γονείς της νεαρής ασθενούς με σκλήρυνση κατα πλάκας στους λογαριασμούς του Τριανταφύλλου σε Ελβετία και Γερμανία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq0hmayaql9t)


Πρόκειται για 5.600 ευρώ που μετέφερε αρχικά ο πατέρας της σε λογαριασμό ελβετικής τράπεζας στο όνομα «Triantafyllou Dionysios», και για 5 χιλιάδες ευρώ τα οποία έστειλε λίγους μήνες αργότερα η μητέρα της σε λογαριασμό γερμανικής τράπεζας με δικαιούχο τον 66χρονο.

Κλείσιμο
Συνολικά, ο Τριανταφύλλου φέρεται να απέσπασε από την οικογένεια περισσότερα από 135.000 ευρώ για τα πεπτίδια και τις ενέσεις με τα βλαστοκύτταρα. Το υπόλοιπο της αμοιβής για τις δήθεν ιατρικές υπηρεσίες το πήρε σε μετρητά στο χέρι.

pseytogiatros_xrimata-_5_

pseytogiatros_xrimata__1_



«Επαιρνα φακέλους και τους πήγαινα στον Σ.Τ. Στην αρχή δεν ήξερα τι έχουν μέσα αλλά μετά κατάλαβα πως περιείχαν χρήματα», φέρεται να έχει καταθέσει άτομο από το περιβάλλον της ασθενούς ενώ συγγενής της περιέγραψε στις Αρχές πως πήγαινε τις δεσμίδες με τα χρήματα στον ψευτογιατρό.

«Έχετε πάρει πάνω από 100.000 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα που έχω γράψει στα προηγούμενα email. Δικαιούμαστε μια απάντηση σαφή. Όπως σου είχα πει, στην (κόρη μου) μπορεί να πουλάτε ελπίδα σε εμένα όχι. Παρόλα αυτά συνεχίζετε...», είναι ένα από τα email που έστειλε η μητέρα της ασθενούς στον Τριανταφύλλου ζητώντας να της επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει για τα βλαστοκύτταρα.

Για τα μικροποσά, μάλιστα, ο Τριανταφύλλου έκοβε και αποδείξεις ώστε να πληρώνεται σε ελληνική τράπεζα και να δικαιολογεί την περιουσία του.

Αποκαλυπτικό είναι το mail που παρουσιάζει το protothema.gr από το διάλογο του Τριανταφύλλου με τη μητέρα της κοπέλας.

«Σάκη σου μετέφερα 1600 ευρώ από τις προηγούμενες αποδείξεις και τα 8 πεπτίδια. Για τα πεπτίδια που μου έφερες σήμερα να μου κόψεις τις αποδείξεις Ιουλίου-Αυγούστου και να σου μεταφέρω τα χρήματα».


pseytogiatros_xrimata__2_
pseytogiatros_xrimata__3_
pseytogiatros_xrimata__4_






Ταυτόχρονα, ο 66χρονος μοίραζε ελπίδα σε ανυποψίαστους ασθενείς υποσχόμενος «μαγικές» θεραπείες για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και τον αυτισμό.

Σε ρεπορτάζ που παρουσίασε το Mega, ο ψευτογιατρός περιγράφει σε ασθενή πως κατάφερε να θεραπεύσει παιδί με αυτισμό χρησιμοποιώντας τον πλακούντα από τη γέννα του αδελφού του...

«– Ήρθε εδώ μία κυρία η οποία είχε ένα παιδάκι με αυτισμό. Της είπαμε: 'Είστε πάρα πολύ νέα, γιατί δεν κάνετε ένα παιδάκι;'. Μου λέει: 'Να κάνω' . Κάνει το παιδάκι, παίρνουμε τον ομφάλιο λώρο, τον παίρνουμε, τον κόβω.
-Κι έγινε καλά;
– Ναι. Γιατί είναι αδελφός. Είναι αδελφός. Είναι αδελφό αίμα.
– Και το παιδάκι δεν έχει τίποτα τώρα;
– Μια χαρά είναι. Το κάναμε βέβαια σε διαστήματα», εξηγεί ο 66χρονος στην υποψήφια ασθενή.

Βίντεο-ντοκουμέντο του Alpha από συνάντηση του Τριανταφύλλου με ασθενή του δείχνει τον 66χρονο να τον διαβεβαιώνει πως «σε ένα μήνα θα έχει τεράστια διαφορά» ζητώντας, παράλληλα, 25.000 ευρώ για να μεταφέρει βλαστοκύτταρα από το Εξωτερικό.

Σε ενα άλλο βίντεο από εξέταση ασθενούς με σκλήρυνση κατά πλάκας, ο ψευτογιατρός προσπαθεί να πείσει το κορίτσι πως η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί χάρη στη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα και τα πεπτίδια.

«Η κίνηση που έκανες είναι πολύ διαφορετική, το σώμα σου είναι πιο σουλουπωμένο», ακούγεται να λέει ο Τριανταφύλλου την ώρα που η ασθενής υπέφερε έχοντας διακόψει τη φαρμακευτική θεραπεία.


Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσαν σοβάδες από πολυκατοικία και τραυμάτισαν πεζό στην Πάτρα - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

ΗΠΑ και Γερμανία ξεπέρασαν το αδιέξοδο και ετοιμάζονται να στείλουν βαριά άρματα μάχης στην Ουκρανία

Survivor All Star: Οι 4 του τάκου και το… σίριαλ των κρυφών συναντήσεων – Δείτε βίντεο

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης