Συλλήψεις σε Σέρρες και Πύργο για ναρκωτικά - Σκύλος ανιχνευτής «μύρισε» την κοκαΐνη

Συλλήψεις σε Σέρρες και Πύργο για ναρκωτικά - Σκύλος ανιχνευτής «μύρισε» την κοκαΐνη

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες των Αρχών

peripoliko_
Αλυσιδωτά αποτελέσματα έφερε ο έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε δύο Έλληνες σε περιοχή των Σερρών, καθώς αποκάλυψε ότι είχαν στήσει εργαστήριο για την καλλιέργεια κάνναβης εσωτερικού χώρου, αλλά και ότι προμηθεύονταν κοκαΐνη από ένα ζευγάρι.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν καθώς είχαν πάνω τους μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, αλλά κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του ενός βρέθηκε το αυτοσχέδιο εργαστήριο με μετασχηματιστή, ανεμιστήρες και λάμπες όπου καλλιεργούσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 70 εκατοστών. Μαζί με τον εξοπλισμό και τα χασισόδεντρα, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη και φυτικά αποσπάσματα βάρους 30,8 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και τρεις τρίφτες.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δύο δράστες είχαν προμηθευτεί την κοκαΐνη από ένα ζευγάρι Ελλήνων, οι οποίοι εντοπίστηκαν το επόμενο πρωί σε άλλη περιοχή των Σερρών και συνελήφθησαν. Σε έρευνα στο σπίτι τους κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και 890 ευρώ προερχόμενα από τη διακίνηση ναρκωτικών. Και οι τέσσερις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

narkotika


Πύργος: Άλλο ένα περιστατικό με ναρκωτικά - Ο σκύλος βρήκε κρύπτη με κοκαΐνη σε Ι.Χ.

Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας στον Πύργο, τα ξημερώματα του Σαββάτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον οδηγό καθώς ανακάλυψε αμέσως την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πορτ μπαγκάζ στην οποία υπήρχαν 19,6 γραμμάρια κοκαΐνης. Μάλιστα, βρήκε και μικροποσότητα κάνναβης στην κατοχή του. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου που του άσκησε δίωξη για κατοχή και απόκρυψη ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

O Mπο, η Καρολίνα και ο... αναστεναγμός του Μάριου Πρίαμου στο «Survivor All Star»

Ιάκωβος Γιοσάκης: Ο καταδικασμένος αρχιμανδρίτης λειτουργεί σε ναό της Βαρυμπόμπης

Έγκλημα στη Νίκαια: Άνδρας σκότωσε την 54χρονη σύζυγό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης