Θεσπρωτία: Παρακολούθησαν κλεμμένη μηχανή και βρήκαν τους διαρρήκτες δυο σπιτιών

Θεσπρωτία: Παρακολούθησαν κλεμμένη μηχανή και βρήκαν τους διαρρήκτες δυο σπιτιών

Οι δυο δράστες παρέδωσαν στους αστυνομικούς δύο τηλεοράσεις τις οποίες είχαν κλέψει από τα δυο σπίτια και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Thesprwtia-klopes
Μοιραίο αποδείχθηκε το λάθος που έκαναν οι δράστες των διαδοχικών διαρρήξεων που είχαν γίνει σε δυο εξοχικά σπίτια σε περιοχή της Θεσπρωτίας, στο διάστημα από τις 22 Δεκεμβρίου ως την παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς έκρυψαν στην ευρύτερη περιοχή μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει από αυτά και επέστρεψαν για να την παραλάβουν.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν την κλεμμένη μοτοσικλέτα και την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Μόλις είδαν έναν Έλληνα που πήγε για να την παραλάβει, τον ακινητοποίησαν και τον προσήγαν για προανάκριση. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των δύο διαρρήξεων, ταυτοποιήθηκε και ο επίσης Έλληνας συνεργός του.

Οι δυο δράστες παρέδωσαν στους αστυνομικούς δύο τηλεοράσεις τις οποίες είχαν κλέψει από τα δυο σπίτια και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους μαζί με τη μοτοσικλέτα και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές από κοινού υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τι κρύβεται πίσω απ' την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Τρία στοιχεία «έκαψαν» τους 7 στην Πάτρα - Ο ρόλος του γιου του «Στέλιου» της «17Ν»

Η Λόπεζ έπαθε μετατραυματικό στρες 20 χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αφλεκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης