Κρήτη: Δύο 16χρονα στο νοσοκομείο με οξεία μέθη

Κρήτη: Δύο 16χρονα στο νοσοκομείο με οξεία μέθη

Ένα κορίτσι στο Ηράκλειο και ένα αγόρι στο Ρέθυμνο κατανάλωσαν υπερβολική ποσότητα αλκοολούχων ποτών

ΕΚΑΒ_ΝΕΟ_2
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με ανήλικους που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στην Κρήτη, καθώς μέσα σε λίγες ώρες το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου ένα κορίτσι και ένα αγόρι 16 χρόνων, με βαριά συμπτώματα οξείας μέθης!

Στην πρώτη περίπτωση, μία 16χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με την παρέα της σε πάρκο του Ηρακλείου, αφού πρώτα είχαν προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά από ένα μαγαζί. Η κοπέλα κατανάλωσε αρκετή ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και οι φίλοι της ειδοποίησαν τον πατέρα της, ο οποίος την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης. Μετά την παροχή ιατρικής βοήθειας, η έφηβη είναι πλέον καλά, ωστόσο για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που το ερευνά.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Ρέθυμνο, όπου διασκέδαζε με την παρέα του ένας 16χρονος ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όταν βγήκε έξω, ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, από το οποίο πήρε ήδη εξιτήριο. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς, συνέλαβαν τον 27χρονο υπεύθυνο του καταστήματος επειδή χορήγησε αλκοόλ σε ανήλικο.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογικός Μάιος σε Τουρκία και Ελλάδα: Ο Ερντογάν δείχνει να το αποφάσισε, ο Μητσοτάκης το σκέφτεται

Νεπάλ: Λεπτό προς λεπτό η πτώση του αεροσκάφους με τους 72 επιβάτες - Δείτε βίντεο

Αυτοκίνητο πέφτει πάνω στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, νεκρός ο οδηγός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης