Βάρη: Ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου «συνέλαβαν» ληστή

Βάρη: Ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου «συνέλαβαν» ληστή

Οι δύο ιδιοκτήτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν από τους τρεις δράστες, αυτόν που είχε πάνω του τον σάκο με τα κλοπιμαία

kosmimata
Ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου στη Βάρη, που έπεσαν θύματα ληστείας, πάλεψαν με τους τρεις ένοπλους μασκοφόρους, τους κυνήγησαν και με τη βοήθεια διπλανών καταστηματαρχών κατάφεραν να «συλλάβουν» τον ένα ληστή και να πάρουν πίσω το σάκο με τον θησαυρό!

Το απίστευτο σκηνικό, σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, στις 11:30 το πρωί, σε κεντρικό σημείο της Βάρης.

Οι τρεις ληστές, που πιθανότατα παρακολουθούσαν ημέρες τον στόχο τους, εισέβαλαν στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας μάσκες κορωνοϊού. Με τα πιστόλια στα χέρια, ο ένας ακινητοποίησε τους ιδιοκτήτες, την ώρα που ο δεύτερος άδειαζε σε έναν σάκο το περιεχόμενο από το χρηματοκιβώτιο και ο τρίτος κρατούσε τσίλιες στην είσοδο.

Οι ληστές, άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 25.000 ευρώ, όμως τη στιγμή που πήγαν να «την κοπανήσουν», ο 60χρονος ιδιοκτήτης, όρμησε πάνω στον έναν που κρατούσε το πιστόλι και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει.

«Αν ξανακουνηθείς θα σε μαχαιρώσω!»

Ο ληστής, σκληρός και αποφασισμένος να ξεφύγει, τον χτυπάει και τον ρίχνει στο πάτωμα, προειδοποιώντας τον ότι θα του κάνει κακό. «Αν ξανακουνηθείς, θα σε μαχαιρώσω» του είπε κοφτά και βγαίνοντας έξω με τους συνεργούς τους έτρεξαν να εξαφανιστούν.

Αυτή τη φορά και οι δύο ιδιοκτήτες, ο 60χρονος και η 58χρονη συνέταιρος του, έτρεξαν από πίσω τους και με τη βοήθεια καταστηματαρχών της περιοχής καταδίωξαν τους ληστές. Τελικά, στη συμβολή των οδών Άττιδος και Τριπτολέμου πιάνουν τον έναν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον «συλλαμβάνουν».

Μάλιστα, ήταν ο ληστής που είχε πάνω του τον σάκο με τον «θησαυρό» και τον παρέδωσαν στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έφθασε στο σημείο.

Ο συλληφθείς όπως προέκυψε είναι ηλικίας 24 ετών ενώ την έρευνα για τον εντοπισμό και των άλλων δύο συνεργών έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε στην Ελλάδα η υποπαραλλαγή της Όμικρον «Κράκεν» - Έξι κρούσματα

Το Ινστιτούτο της απάτης: «Αντί να αδυνατίσω, έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Δικαστικό θρίλερ με ζευγάρι γυναικών για την επιμέλεια της 9χρονης κόρης τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης