Έλυσαν τις διαφορές τους με σφαίρες και μαγκούρες!

Έλυσαν τις διαφορές τους με σφαίρες και μαγκούρες!

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 38χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του από τρία αδέλφια με τα οποία είχε χρόνιες διαφορές

Έλυσαν τις διαφορές τους με σφαίρες και μαγκούρες!
Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας 38χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του από τρία αδέλφια με τα οποία είχε χρόνιες διαφορές. Οι δράστες, που εισέβαλαν στο σπίτι πυροβολώντας, χτύπησαν και τον αδερφό του θύματος, ενώ απείλησαν τη ζωή της συζύγου του!

Τα τρία αδέρφια ηλικίας 36, 42 και 38 χρόνων εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας πυροβολώντας στον αέρα για εκφοβισμό, αλλά οι σφαίρες εξοστρακίστηκαν με αποτέλεσμα να τρυπήσουν την πόρτα της αποθήκης. Αμέσως μετά, οι εισβολείς έκαναν το σπίτι γυαλιά-καρφιά ενώ, σύμφωνα με τα θύματα, άρπαξαν από συρτάρι της κουζίνας το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ!

Όταν ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους εμποδίσει, τον χτύπησαν με τις μαγκούρες στο πρόσωπο και στο σώμα σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο δάπεδο. Την ίδια τύχη είχε και ο 29χρονος αδελφός του, που χτυπήθηκε κεφάλι, ωστόσο δεν υπέστη σοβαρά τραύματα. Μετά, οι τρεις αδελφοί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί διακομίστηκε στο ΠΑΓΝΗ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης