Αποχωρεί ο διευθυντής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Ναούμης - Ποιος αναλαμβάνει

Αποχωρεί ο διευθυντής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Χαράλαμπος Ναούμης - Ποιος αναλαμβάνει

Ο νέος διευθυντής του ΔΣΑ, γεννήθηκε το 1980, κατάγεται από τους Μελισσουργούς Άρτας

dsa
Μετά από 30 χρόνια προσφοράς από την θέση του διευθυντή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ναούμης, αποχωρεί και δίνει την σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Ρίζο.

Σε λίγες ώρες με την εκπνοή του χρόνου ο Μπαμπής Ναούμης εγκαταλείπει τη θέση του διευθυντή του πρώτου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας μετά από 30 χρόνια και 4 μήνες και συνεχίζει την μαχόμενη δικηγορία.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Μπαμπής Ναούμης ήταν η ψυχή του ΔΣΑ, ήταν ο διευθυντής ο οποίος ήταν πάντα στο πλευρό των υπαλλήλων του Συλλόγου και αφουγκραζόταν τα προβλήματά τους, δίνοντας παράλληλα λύση, ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε τις εκλογές στο Σύλλογο μαζί με το προσωπικό.

Ο κ. Ναούμης συνεργάστηκε όλα αυτά τα 30 χρόνια με πολλούς πρόεδρους του ΔΣΑ, σχεδόν όλων των πολιτικών αποχρώσεων, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με τον καλλίτερο τρόπο.
naoum_
Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Ναούμης

Ο Κωνσταντίνος – Αύγουστος Ρίζος -διάδοχός του κ. Ναούμη- είναι Διδάκτωρ Νομικής, εργατικολόγος (Κωνσταντίνος Δ. Ρίζος & Συνεργάτες).
Κλείσιμο
ΡΙΖΟΣ-ΚΩΝ_
Ο Κωνσταντίνος – Αύγουστος Ρίζος -διάδοχός του κ. Ναούμη

Ακόμη, είναι συγγραφέας 3 βιβλίων τα οποία είναι: 1) Η σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, 2) Εφαρμογές Εργατικού Δικαίου και 3) Ειδικές διαδικασίες κατά τον ΚΠολΔ.

Παράλληλα, ο κ. Ρίζος είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Ακρόπολης.

Ο νέος διευθυντής του ΔΣΑ, γεννήθηκε το 1980, κατάγεται από τους Μελισσουργούς Άρτας και έζησε στα Γιάννενα μέχρι και τα μαθητικά του χρόνια. Αποφοίτησε το 2001 από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την ίδια χρονιά έγινε δεκτός με εξετάσεις στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Νομικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση το Εργατικό Δίκαιο.

Το 2004 απέκτησε το μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών και το 2006 του χορηγήθηκε κατόπιν εξετάσεων υποτροφία για τη συγγραφή διδακτορικής διατριβής από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα τελευταία δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Μειώθηκε κατά 1.098.308 ο πληθυσμός της Ελλάδας - Δείτε τα στοιχεία της απογραφής

Τι προβλέπεται για αυξήσεις μισθών και συντάξεων το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης