Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα

Οι αυτοκινητιστές έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από το στο υπουργείο Μεταφορών και έχουν κάνει κατάληψη στις δύο αριστερές λωρίδες και στα δύο ρεύματα.

Ελεύθερη η όμηρος
Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα Τετάρτη οι οδηγοί ταξί σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ελλάδας λόγω του νομικού πλαισίου για απελευθέρωση του κλάδου.

Από το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Μεσογείων επικράτησε το απόλυτο χάος, καθώς οι αυτοκινητιστές είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το υπουργείο Μεταφορών και είχανκάνει κατάληψη στις δύο αριστερές λωρίδες και στα δύο ρεύματα.

Η συνάντηση που είχαν προγραμματίσει με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση ακυρώθηκε εξαιτίας του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση αυτή ενδέχεται να γίνει την Πέμπτη.

Κλείσιμο

Παρ' όλα αυτά, το ψήφισμα διαμαρτυρίας τους, το παρέδωσαν σε παράγοντες του υπουργείου.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε να προχωρήσει σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά τις ανακοινώσεις του νέου Υπουργού Μεταφορών την απελευθέρωση των ταξί.

Σήμερα τα ταξί θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 5 π.μ. έως και 5 π.μ. της Πέμπτης σε Αθήνα, Πειραιά,Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Κρήτη, ενώ όπως είπαν θα ακολουθήσουν και άλλες κινητοποιήσεις.



 
Την Πέμπτη 7/7 συγκαλείται μάλιστα τo Κλαδικό Συμβούλιο στις 12:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας όπου θα εξεταστούν τα όσα συζητήθηκαν με τον Υπουργό και θα παρθούν αποφάσεις για τους περαιτέρω χειρισμούς για την αντιμετώπιση του σημαντικότατου θέματος που αφορά χιλιάδες οικογένειες και το μέλλον του κλάδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας θα είναι διαθέσιμα ταξί όλη τη διάρκεια της ημέρας για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες στη μεταφορά τους σε νοσοκομεία.

Διαβάστε το ρεπορτάζ από τη συμμετοχή στην απεργία των αυτοκινητιστών σε πόλεις της Ελλάδας:
Πάτρα
Κρήτη









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης