Λάρισα: Άφησαν ελεύθερο τον δράστη τεσσάρων ληστειών και ξαναχτύπησε

Λάρισα: Άφησαν ελεύθερο τον δράστη τεσσάρων ληστειών και ξαναχτύπησε

Ενώ εκκρεμεί η δίκη του, λήστεψε το απόγευμα της Τετάρτης ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου!

Larisa-listis
Μόλις πριν από ένα μήνα είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 35χρονος που είχε ληστέψει από δυο φορές το ίδιο μίνι μάρκετ και το ίδιο περίπτερο στο κέντρο της Λάρισας, αλλά ενώ εκκρεμεί η δίκη του λήστεψε το απόγευμα της Τετάρτης ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου!

Ο αμετανόητος κακοποιός έφτασε με αυτοκίνητο στο πρατήριο και βγήκε από αυτό με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κρατώντας ένα μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τον 18χρονο υπάλληλο και άρπαξε 200 ευρώ. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του, όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναγνώρισαν εύκολα καθώς, για μια ακόμη φορά, τον είχαν καταγράψει οι κάμερες του πρατηρίου.

Μετά από αναζητήσεις, ο 35χρονος Έλληνας που κατάγεται από την Χαλκιδική συνελήφθη στο ενοικιαζόμενο σπίτι όπου διέμενε σε χωριό στην περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, όπως ακριβώς είχε γίνει και την προηγούμενη φορά. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ αυτό χρησιμοποίησε στη ληστεία βρέθηκε σε ένα κοντινό υπόστεγο. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη κατασχέθηκε και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 13 γραμμαρίων. Ο 35χρονος προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε μια ακόμη δίωξη για ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Στις 16 Νοεμβρίου, ο κακοποιός είχε συλληφθεί χάρη στο υλικό από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφευγε μετά τις συνολικά τέσσερις ληστείες που είχε διαπράξει, δυο στο μίνι μάρκετ και δυο στο περίπτερο στο κέντρο της πόλης. Μάλιστα, την 28χρονη υπάλληλο του περιπτέρου είχε ληστέψει το πρωί της 8ης Νοεμβρίου και είχε αρπάξει 250 ευρώ και τον κερματοδέκτη του περιπτέρου, αλλά και τα μεσάνυχτα της 10ης Οκτωβρίου, όταν είχε αρπάξει περίπου 700 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ίλιον: Η δικογραφία για τον ομαδικό βιασμό - «Αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουν πάθει και άλλοι»

«Καρμανιόλα» η υπόγεια διάβαση που έγινε το δυστύχημα με το πούλμαν - Δείτε φωτογραφίες από άλλα ατυχήματα

Άνδρας ο νεκρός, μία 30χρονη διασωληνωμένη από το τροχαίο με Έλληνες στη Ρουμανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης