Πάτρα: Στο Μικτό Ορκωτό παραπέμπονται τέσσερα άτομα για τον θάνατο 25χρονου σε εργατικό δυστύχημα

Πάτρα: Στο Μικτό Ορκωτό παραπέμπονται τέσσερα άτομα για τον θάνατο 25χρονου σε εργατικό δυστύχημα

«Θα δικαιώσουμε το παιδί μας, θα μπουν φυλακή» λέει ο πατέρας του Δημήτρη Κατσαντώνη που σκοτώθηκε τον Μάρτιο του 2016

rap_patra
Ένας επιχειρηματίας, δυο μηχανικοί και ένας εργολάβος θα δικαστούν για το θάνατο του Δημήτρη Κατσαντώνη, γνωστού ράπερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα τον Μάρτιο του 2016 σε περιοχή της Πάτρας.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πατρών που εκδόθηκε στις 17 Νοεμβρίου, παραπέμπει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών τους τέσσερις κατηγορούμενους περί κανόνων οικοδομικής άδειας, σε υπο ανέγερση σούπερ μάρκετ στην περιοχή Αγυιά στην Πάτρα, όπου έχασε τη ζωή του ο 25χρονος.

Ο πατέρας του θύματος, Παναγιώτης Κατσαντώνης σε γραπτή δήλωσή του, αναφέρει: «Θα απολογηθούν και οι τέσσερις γιατί μέχρι τώρα κρύβονταν. Θα δικαιώσουμε το παιδί μας μέχρι τέλους, θα μπουν φυλακή. Από εδώ και πέρα περιμένουμε την ημερομηνία του δικαστηρίου. Για εμάς είναι σαν σήμερα, μας λείπει το παιδί μας και δεν θα τους αφήσουμε ήσυχους. Δινουμε τον αγώνα μας μαζί με τον πόνο μας και μαζί με τον δικηγόρο μας, Γιάννη Παπαναστασόπουλο, για να μπουν οι υπεύθυνοι στη φυλακή».

Η οικογένεια δίνει μάχη για τη δικαίωση του Δημήτρη

Το τραγικό συμβάν που βύθισε στο πένθος οικογένεια, συγγενείς και φίλους συνέβη τον Μάρτιο του 2016. Από τότε οι γονείς και τα αδέρφια του Δημήτρη Κατσαντώνη ξεκίνησαν το δικαστικό τους αγώνα για τη δικαίωση του παιδιού τους.

Ο 25χρονος Δημήτρης, γνωστός στη νεολαία με το ψευδώνυμο SPM, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από την ενασχόλησή του με τη μουσική. Έγραφε τραγούδια και μουσική ραπ, ενώ οι φίλοι του τον χαρακτήριζαν ως ένα νέο παιδί με καλλιτεχνικές και κοινωνικές ευαισθησίες, τις οποίες διοχέτευε στα τραγούδια του.

rap_patra1
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Ντροπή να λέτε ότι παρακολουθούσα υπουργό, 75.000 επισυνδέσεις επί των ημερών σας

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη δυτική Αττική μετά τα επεισόδια με Ρομά

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης