«Πεδίο μάχης» γήπεδο στη Λεμεσό σε ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ - Δείτε βίντεο

«Πεδίο μάχης» γήπεδο στη Λεμεσό σε ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ - Δείτε βίντεο

Ο αγώνας ήταν μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού - Τέσσερα οχήματα και τρία σπίτια έξω από το Τσίρειο Στάδιο υπέστησαν ζημιές

kypros_epeisodia_in__4_
Οπαδοί της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Λεμεσού στη Κύπρο, πήγαν χθες βράδυ στο ντέρμπι των ομάδων τους, στο Τσίρειο Στάδιο, έτοιμοι για πόλεμο.

Πριν καν αρχίσει ο αγώνας, άρχισαν οι συγκρούσεις με πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες. Η αστυνομία δεν έκανε καμία σύλληψη. Περιορίστηκε να δηλώσει πως δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα και έτσι οι παίκτες των δύο ομάδων με απόφαση του διαιτητή δεν συναντήθηκαν ποτέ στη σέντρα. Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης» ανέφερε ότι μια μολότοφ κατέληξε στο στήθος αστυνομικού ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ενώ τέσσερα οχήματα και τρία σπίτια έξω από το γήπεδο υπέστησαν ζημιές. Είπε ακόμα πως «οπαδοί της ΑΕΛ έσπασαν την κερκίδα και συγκέντρωσαν κομμάτια από μπετόν και σίδερα για να ρίξουν εντός του αγωνιστικού χώρου».

Πεδίο μάχης το Τσίρειο στάδιο μετά τη διακοπή του αγώνα μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕ Λεμεσού


Κληθείς να απαντήσει γιατί δεν υπήρξαν συλλήψεις, ο κ. Ανδρέου απάντησε πως δεν κατέστη εφικτό να γίνει ταυτοποίηση ώστε να προχωρήσουν σε συλλήψεις. Ανέφερε, επίσης, ότι έγινε χρήση του αντιοχλαγωγικού οχήματος για αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων.

«Η αστυνομία στα θέματα καταστολής είναι μόνης της», ανέφερε ο κ. Ανδρέου και ζήτησε τη βοήθεια των αθλητικών σωματείων και όλων των φορέων για εντοπισμό των δραστών.

Κλείσιμο
kypros_epeisodia_in__4_
kypros_epeisodia_in__3
kypros_epeisodia_in__2_
kypros_epeisodia_in__1_


Το τι θα γίνει με τον αγώνα που αναβλήθηκε θα το αποφασίσει η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης