Αδέλφια με οπλοστάσιο διακινούσαν ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Αδέλφια με οπλοστάσιο διακινούσαν ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Η αστυνομία συνέλαβε τα δύο αδέρφια και έναν 46χρονο αγοραστή

Rethymno-opla-narkwtika
Ένα οπλοστάσιο και σημαντική ποσότητα κάνναβης έφερε στο φως η συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων και οδήγησε στις συλλήψεις τριών Ελλήνων, το βράδυ της Πέμπτης.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ένας 46χρονος που κινείτο με Ι.Χ. αυτοκίνητο, την στιγμή που προμήθευε με ναρκωτικά έναν συνομήλικό του και, σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή τους 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν, μαζί με 785 ευρώ, το αυτοκίνητο του δράστη και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, οι άνδρες της Δίωξης μαζί με αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. έκαναν έρευνες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και εντόπισαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που χρησιμοποιούσε ο διακινητής ως "καβάντζα" και στο εσωτερικό του βρέθηκαν συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 51 γραμμάρια κάνναβης.

Σε νέα έρευνα, στο σπίτι όπου κατοικεί ο 46χρονος μαζί με τον αδελφό του, βρέθηκαν δυο υποπολυβόλα και δυο πιστόλια που εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν και πού είχαν χρησιμοποιηθεί, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερα κυνηγετικά όπλα δίχως άδειες κατοχής, εννέα γεμιστήρες και 395 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Στο σπίτι του 46χρονου αγοραστή κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και οδηγήθηκε μαζί με τα δυο αδέλφια στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες για αγορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Μεσσηνία: 17χρονος κατηγορείται για βιασμό της 9χρονης ανηψιάς του


Η Κολοβού άνοιξε λογαριασμό για να… σωθεί το σπίτι της

Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης