Αυτοκίνητο με Μηνιαία Συνδρομή; Τώρα και στην Ελλάδα!

Αυτοκίνητο με Μηνιαία Συνδρομή; Τώρα και στην Ελλάδα!

Ο νέος τρόπος για να έχεις αυτοκίνητο, άμεσα, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς προκαταβολή είναι εδώ, λέγεται Switch και το έχει μόνο η Avis.

main_visual_switchwebsite
Sponsored Content

Όταν αλλάζουν οι συνθήκες και οι ανάγκες της ζωής, προσαρμόζονται και οι προσφερόμενες υπηρεσίες ή δημιουργούνται καινούργιες. Υπηρεσίες που δεν είχαμε καν φανταστεί στο παρελθόν και που μοιάζουν να έρχονται από το μέλλον, προσφέροντας αυτό που ακριβώς χρειάζονται οι καταναλωτές του σήμερα. Μία τέτοια υπηρεσία είναι το Switch by Avis, που δημιουργήθηκε για την ελληνική αγορά και που επιτρέπει να έχεις το αυτοκίνητο που θες, για όσο εσύ θες, με την ευελιξία μιας μηνιαίας συνδρομής αυτοκινήτου.
Με το Switch μπορείς να επιλέξεις online την κατηγορία αυτοκινήτου που επιθυμείς, το σημείο παραλαβής, ακόμα και να ζητήσεις να το φέρουν σπίτι σου. Δημιουργείς online το προφίλ σου με όλα τα στοιχεία, πληρώνεις online με κάρτα χρεωστική, πιστωτική ή PayPal και παραλαμβάνεις άμεσα το αυτοκίνητό σου. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και άμεση και ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά. Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής του αυτοκινήτου είναι 1 μήνας, έπειτα μπορείς να το επιστρέψεις χωρίς καμία επιβάρυνση, να ανανεώσεις τη μηνιαία συνδρομή σου ή να αλλάξεις κατηγορία αυτοκινήτου.

1920x1080_avis_switch

Τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Switch
-Η υπηρεσία προσφέρεται χωρίς προκαταβολή και χωρίς κόστος εγγραφής ή ρήτρα πρόωρης επιστροφής, καθώς πληρώνεις μόνο τη συνδρομή σου, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Κάτι που αμέσως το κατατάσσει στο πιο ευέλικτο πρόγραμμα της αγοράς, καθώς όλα τα αντίστοιχα ζητούν ένα ποσό σαν προκαταβολή, το οποίο επιστρέφεται μόνο υπό όρους μακροχρόνιας δέσμευσης.

-Η ελάχιστη διάρκεια συνδρομής αυτοκινήτου είναι 1 μήνας, ενώ ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την ανανέωση της συνδρομής του για όσο χρόνο επιθυμεί. Το μόνο που πληρώνει ο πελάτης είναι η μηνιαία συνδρομή και το καύσιμο του… ή το ρεύμα αν επιλέξει ηλεκτρικό.

-Η τιμή περιλαμβάνει τα πάντα χωρίς κρυφές χρεώσεις:1500 χλμ/μήνα, ΦΠΑ, μικτή ασφάλεια) και ασφάλεια κλοπής, με απαλλαγή. Παράλληλα στην τιμή περιλαμβάνεται η συντήρηση του οχήματος, η αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και 24ώρη οδική βοήθεια.

- Μόνο με το  Switch δίνεται η δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας μόνο με ένα click. Θέλεις να δοκιμάσεις ένα ηλεκτρικό για λίγους μήνες; Τώρα μπορείς! Απλά επιλέγεις τη νέα κατηγορία Electric. Το καλοκαίρι χρειάζεσαι κάτι μεγαλύτερο για εκδρομές; Τότε η νέα κατηγορία SUV είναι η ιδανική επιλογή για άνετες αποδράσεις.

Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε την παραδοσιακή ιδιοκτησία αυτοκινήτου και να δούμε το αυτοκίνητο ως μία απλή υπηρεσία, που μπορούμε ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσουμε και να προσαρμόσουμε στις ανάγκες μας;

Μάθε περισσότερα εδώ και άλλαξε ταχύτητα στη ζωή σου

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης