Λόφους έχουν αρχίσει να σχηματίζουν τα σκουπίδια στον δήμο Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της αποχής των εργαζομένων από την καθαριότητα. Σύμφωνα με απόφαση της γενικής τους συνέλευσης οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν έως και την Παρασκευή.
Από την περασμένη Κυριακή, οπότε και ξεκίνησε η αποχή των υπαλλήλων στην καθαριότητα, έως και σήμερα στους δρόμους της πόλης υπολογίζεται πως έχουν συσσωρευτεί περίπου 1200 - 1400 τόνοι απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστα Ιακώβου, σήμερα το πρωί βγήκαν για αποκομιδή τα 16 από τα 32 απορριμματοφόρα. «Θέλει χρόνο για να συγκεντρωθούν τα σκουπίδια σε μία πόλη που έμεινε χωρίς αποκομιδή για τρεις μέρες», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.
Και χθες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στους δρόμους βγήκαν περίπου 20 απορριμματοφόρα, προκειμένου να αδειάσουν τους υπόγειους κάδους και να μαζέψουν τα σκουπίδια από τα νοσοκομεία και τις λαϊκές αγορές.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Businesstrip ή ταξίδι αναψυχής; Το MoxyAthens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!