Θα «έσπρωχνε» πάνω από ένα κιλό κάνναβης σε χρήστες

Θα «έσπρωχνε» πάνω από ένα κιλό κάνναβης σε χρήστες

Βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 131 γραμμαρίων  - Κατασχέθηκαν  έξι μαχαίρια, ένα κλομπ και μια φωτοβολίδα

kannavi
Οι αξιόπιστες πληροφορίες που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς, τους οδήγησαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου εντόπισαν το πρωί της Πέμπτης, έναν Έλληνα ο οποίος σκόπευε να διοχετεύσει στα παράνομα στέκια σημαντική ποσότητα κάνναβης.
Kilkis-kannabi

Ο ύποπτος εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του όπου συνελήφθη, καθώς κατά την έρευνα που έγινε, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 131 γραμμαρίων και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη έξι μαχαίρια, ένα κλομπ και μια φωτοβολίδα. Έτσι, η δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

Δυο γυναίκες και ένας άνδρας διακινούσαν ναρκωτικά

Αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από ένα ζευγάρι Ελλήνων οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και εντόπισαν τον άνδρα κοντά στο σπίτι της γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, όπου τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου πέρασαν χειροπέδες στην ένοικο και σε μία ακόμη γυναίκα, καθώς βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 262,7 γραμμαρίων, ένα "βραχάκι" κοκαΐνης βάρους 0,4 γραμμαρίου, έναν τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης, ένα σουγιά και μια ζυγαριά και στην κατοχή της δεύτερης γυναίκας κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή "σοκολάτας" βάρους 0,2 γραμμαρίου και ένα κουτί με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,7 γραμμαρίου. Τέλος, σε έρευνα που έγινε σε άλλο ένα σπίτι των δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή κατά περίπτωση, κατασχέθηκαν 1.100 ευρώ από την παράνομη δραστηριότητά τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον παιδόφιλο που βίασε τους τρεις γιους της

Viral η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte - «Τι είπες ρε μ@@@κα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης