Καιρός: Συννεφιά το επόμενο διήμερο - Βροχές και χιόνια στα βουνά από την Κυριακή

Καιρός: Συννεφιά το επόμενο διήμερο - Βροχές και χιόνια στα βουνά από την Κυριακή

Τοπικές βροχές και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά από την Κυριακή

kairos-sk-kairosaurio-vroxes
Με ήπιο καιρό στις περισσότερες περιοχές θα κυλήσει η σημερινή ημέρα, με εξαίρεση την περιοχή του Αιγαίου  όπου οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα επιμείνουν και σήμερα. Οι βορειοδυτικοί άνεμοι που για την ηπειρωτική χώρα λειτουργούν σαν νεφοδιαλυτές θα κυριαρχήσουν, ενώ από Κυριακή και κυρίως Δευτέρα με Τετάρτη μας έρχονται και πάλι βροχές συνοδεία σχετικά χαμηλών θερμοκρασιών που θα φέρουν και χιόνια  στα βουνά.

Ο καιρός με μια ματιά

-Τοπικές νεφώσεις με φαινόμενα το Σαββατοκύριακο κυρίως στοι Ιόνιο και τα ηπειρωτικά - Τοπικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
-Η θερμοκρασία θα πέσει σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά από την Κυρική και μετά
-Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ

Ο καιρός σήμερα  στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 12 και 16 βαθμών.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς στα βόρεια και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Χαλάει ο καιρός από την Κυριακή - Υποχωρεί η θερμοκρασία

Κλείσιμο
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-col4ppkqj3jd)

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

kairosKIRIAKI-KAKOKAIRIAKIRIAKI


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Οι επιδοτήσεις στους λογαριασμούς για τον Δεκέμβριο

Maestro: Αποθεώθηκε η splatter σκηνή - Η αλληγορία και ο σουρεαλισμός του Παπακαλιάτη

Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της Αστυνομίας στη δομή της Καλαμάτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης