Hairstyling: Ποια είναι η πιο βολική συσκευή για κάθε χτένισμα

Hairstyling: Ποια είναι η πιο βολική συσκευή για κάθε χτένισμα

Και τι να προσέξεις για να μην καταστρέψεις την τρίχα

female-hairdresser-making-hairstyle-blonde-woman-beauty-salon
Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε καθημερινά κομμωτήριο για να είστε πάντα… στην τρίχα. Με τις κατάλληλες συσκευές περιποίησης μαλλιών μπορείτε να απογειώσετε το look σας και να εντυπωσιάσετε σε κάθε έξοδο σας, είτε αυτή είναι μια πρωινή βόλτα ή μια νυχτερινή έξοδος για φαγητό, θέατρο και διασκέδαση.

Για κάθε στυλ εμφάνισης που θα επιλέξετε να κάνετε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει και η κατάλληλη συσκευή. Είτε θέλετε ένα απλό ίσιο χτένισμα, ή κυματιστές μπούκλες ή κάτι ενδιάμεσα.

Και αν θέλετε να έχετε όσον τον δυνατόν περισσότερες συσκευές για να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα μην ξεχνάτε την Black Friday όπου μπορείτε να τις βρείτε σε μοναδικές τιμές.

Το πιστολάκι μαλλιών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία στο φορμάρισμα και το χτένισμα των μαλλιών. Δεν χρησιμοποιείται μόνο για να τα στεγνώσει, αλλά και για να τα ισιώσει ή να δημιουργήσει υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες.

Και αν αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό πιστολάκι για τα μαλλιά σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πρώτα τον σκοπό που θέλετε να πετύχετε με το σεσουάρ σας. Για σας που θέλετε κάτι παραπάνω από ένα φορμάρισμα σίγουρα θα πρέπει να αγοράσετε ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών… για τέλεια χτενίσματα. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε ένα θερμοπραστευτικό προϊόν στα μαλλιά σας που θα τα προστατεύει από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Θα πρέπει να θυμάστε πως πολλές φορές, το στέγνωμα με τον καυτό αέρα μπορεί να τα αφυδατώσει με αποτέλεσμα να «σπάνε» πιο εύκολα ή ακόμη και να καούν. Προτίμησε σε γενικές γραμμές μία μέση θερμοκρασία και ένταση του αέρα ανάλογα πάντα με τον τύπο των μαλλιών σου.

Κλείσιμο
Για τέλειο ίσιωμα προτιμήστε και τις πρέσες μαλλιών με ατμό ή όχι. Είναι γεγονός πως τα ολόισια μαλλιά είναι διαχρονικά και δε θα πάψουν ποτέ να εντυπωσιάζουν. Η ισιωτική μαλλιών αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία styling μαλλιών που προτιμούν οι γυναίκες και όχι μόνο.

Οι ισιωτικές μαλλιών νέας τεχνολογίας δημιουργούν πολλά λαμπερά χτενίσματα στα μαλλιά, καθώς εκτός από το κλασικό ίσιωμα, μπορούν να δημιουργήσουν ανάλαφρες μπούκλες και κυματισμούς στα μαλλιά. Πρόκειται δηλαδή, για ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο, το οποίο χάρη στις πολλές δυνατότητες που διαθέτει, όχι μόνο δημιουργεί απλά και καθημερινά χτενίσματα, αλλά συγχρόνως προστατεύει και την τρίχα.

Εκτός από τις πρέσες μαλλιών μπούκλες και υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά μπορείτε να κάνετε και με τα ψαλίδια μαλλιών. Είτε θέλετε wavy look, είτε χαλαρές μπούκλες, είτε απλά ένα curly χτένισμα τότε σίγουρα το ψαλίδι μαλλιών είναι ο κατάλληλος σύμμαχος σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να το βάλετε να ζεσταθεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα και είναι έτοιμο για χρήση.

Για το τέλος αφήσαμε τις ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών που μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε σε στεγνά ή βρεγμένη μαλλιά. Εκπέμπουν θερμότητα, η οποία κατανέμεται ομοιόμορφα στα μαλλιά σας από την ρίζα ως την άκρη. Οι ηλεκτρικές βούρτσες μαλλιών είναι τα καινοτόμα προϊόντα που υπόσχονται εύκολο και γρήγορο styling. Είναι ιδανικές για μαλλιά, χωρίς φριζάρισμα ή και χαλαρό φορμάρισμα.Η θερμότητα αυτή είναι πολύ λιγότερη από την κλασική ισιωτική πρέσα ή το πιστολάκι, που σημαίνει ότι τα μαλλιά σας θα υποστούν λιγότερη ταλαιπωρία.

Οι περισσότερες ηλεκτρικές βούρτσες διαθέτουν ρύθμιση των βαθμών της θερμοκρασίας, έτσι ώστε να προσαρμόσετε την ένταση ανάλογα με τα μαλλιά σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης